facebook-adsFacebook advertising poate fi o metoda efectiva sa ajungi la publicul tinta, sa construiesti loialitatea brandului si sa determini oamenii sa ajunga pe pagina ta de internet.

Facebook a muncit din greu sa faca usor pentru utilizatorii sa isi inceapa o reclama : Facebook Ads Manager a devenit mult mai util pentru utilizatori si Facebook Power Editor da utilizatorilor mai multe optiuni pentru a configura mai multe reclame si sa dubleze campaniile mai usor.

Cu toate acestea, pana si cu imbunatatirile recente, unii oamenii gasesc navigarea pe Ads Manager si Power Editor complicate, sustinand ca iau si foarte mult timp. Din fericire mai exista unelte care pot imbunatati experienta, ajutandu-te sa iti planuieste campania, sa ti-o monitorizezi si sa simplifici procesul de creare a reclamei.

Social Stats

Ce face Social Stats? Acesta iti spune cat ar trebui sa cheltuiesti pentru o campanie de reclame, depinzand de dimensiunea audientei tale.

Cand iti planuiesti o campanie de advertising pe Facebook, unul dintre cele mai grele intrebari este cat de mult timp ar trebui sa-ti ia. Daca esti specific cu audienta tinta, poate sa fie un drum lung. Daca vrei sa ajungi la o audienta larga poti sa-ti extinzi bugetul.

Social Stats este o unealta gratuita care te poate ajuta sa te decizi asupra bugetului.

Monitorizare cu Kuchcoon Mobile App

Acesta iti permite sa monitorizezi campania de advertising prin intermediul aplicatiei mobile.

Este important sa monitorizezi campaniile. De obicei campaniile se vor comporta bine pentru cateva zile sau saptamani si apoi brusc vor cadea. De aceea este bine sa vezi cand se intampla acest lucru sa poti remedia aceasta problema.

Crearea mai multor campanii pentru reclame cu QWAYA

Aceasta aplicatie te ajuta sa-ti configurezi rapid campanii pentru mai multe reclame.

Cand creezi o campanie de advertising Facebook, este important sa creezi cateva versiuni a reclamei, cel putin 3 pentru o campanie mai mic, in timp ce Facebook imparte automat reclamele diferite pe care le creeze in intermediul unei campanii.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *