olloclip_case_and_lens_thumbImi pasa destul de mult despre fotografii, chiar comparativ cu lucrurile limitate pe care le poti obtine de la majoritatea smartphone-urilor. In primul rand, fotografia iPhone 5S este foarte buna. Nu la fel de buna ca si SLR, dar destul de buna pentru ca orice fotografie virtuala pe care o poti vedea pe iPhone sau pe iPad-uri cu ecran mai mare. Exista inevitabil, natural, limitari care vin cu o lentila mica cu auto-focus, unele din care le putem ameliora partial cu un accesoriu decent de lentila.

Alegerea camerei potrivite

iPhone-ul este o inlocuire point-and-shoot si nu va fi niciodata probabil echivalentul cele mai bune fotografii care poate fi oferita. Oamenilor le plac oamenii care fac fotografii dinainte ca noi sa stim sa ne barbierim si isi aduc aminte mirosul din baia de fixare, cunoscuti de asemeni ca si fotografi DSLR de ultima generatie si camere cu mari lentile interschimbabile.

Lance Ulanoff a realizat fotografiile sale favorite cu colectia de lentile Olloclip. De exemplu, acestuia ii plac teleobiectivele in forma de butoi. Nu avem idee ce diferenta poate face. Exista, evident, intotdeauna optiunea de a folosi zoom-ul incorporat al iPhone-ului, dar daca alegi zoom-ul digital care distruge imaginile, opus zoom-ului optic consistent superior.

Acesta admite ca a vazut lentile de teleobiectiv pentru iPhone care adauga amplificare de 10x pana la 15x si se intreaba de ce. Lentilele sunt aproape la fel de mari ca cele ale iPhone-ului, la acel punct, ar vrea sa-si schimbe Sony NEX-5 si lentila optionala de 200mm. Un sfat pe care ar trebui sa il luam in considerare este ca, intotdeauna sa alegem lentilele in fata pixelilor.

Lance spune ca niciodata nu a putut sa faca o poza unui fulg de zapada sau unui paianjen mic cu lentilele standard ale telefonului iPhone 5S, dar conul de plastic, mic Olloclip 20x macro, face acest lucru posibil.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *