cuplu

Un numar foarte mare de persoane s-a confruntat cu infidelitatea in cuplu. Desi se vorbeste ca barbatii care insala sunt in numar mai mare decat cel al femeilor care fac asta, nu s-a putut face o statistica exacta. Atat femeile, cat si barbatii insala, majoritatea din cauza dorintei diversitatii sexuale. Desi traiesc intr-o relatie sanatoasa, unele persoane reusesc sa isi dezamageasca teribil partenerul. De cele mai multe ori, persoana inselata tinde sa se invinovateasca, acest lucru fiind total gresit.

Daca partenerul sau partenera evita sa se intalneasca cu tine o lunga perioada de timp fara a avea o scuza buna, atunci poate fi vazut ca un semn al infidelitatii. De cele mai mult ori, potentialii infideli tind sa se distanteze atat fizic, cat si emotional de partenerul oficial.

Daca atunci cand merge la toaleta sau cand pur si simplu se indeparteaza fizic de tine, isi ia telefonul cu el, e un semn ca ascunde ceva de tine. Niciodata nu te lasa sa arunci vreo privire in mesajele, apelurile sau imaginile lui? E destul de evident ca are o cauza pentru care face acest lucru.

Daca in ultimul timp incepe sa il deranjeze lucruri la tine care inainte nu il deranjau, inseamna ca relatia nu mai e ca inainte. Cauzele pot fi multiple, desigur, dar in principal, infidelitatea ar putea fi pe primul loc.

Daca devine exagerat de darnic si de atent in unele perioade, iar in altele e agresiv si se enerveaza din orice, clar in comportamentul sau s-au produs niste schimbari majore. Din pacate, aceste schimbari majore se produc din cauza unui mare dezinteres.

Daca in ultima vreme ai inceput sa ai dubii in legatura cu partenerul tau, iar schimbarile din comportamentul sau sunt evidente, atunci semnele indica faptul ca iti este infidel. Intdeauna trebuie sa tinem cont de intuitia noastra, caci nu ne prea dezamageste.

Daca faci parte din numarul celor inselati de partener, trebuie sa fii positiv si deschis catre noi prietenii, caci nu toti oamenii din jurul  nostru ne vor dezamagi astfel. Cei ce insala, au mai mult de pierdut decat cel inselat, caci a dat cu piciorul in tot ce era mai bun si mai frumos pentru el. Trebuie sa avem incredere ca tot raul e spre bine!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *