apartament

Cel putin o data pe an imi stabilesc o saptamana in care sa vizitez minunatele taramuri ale Romaniei. Este o tara atat de frumoasa si totusi nici intr-o viata de om nu am putea sa descoperim toate parcurile si aleile acesteia.

Vara imi place extrem de mult sa imi iau prietenii la brat si sa pornim catre o excursie de cateva zile intr-o zona de munte. De cele mai multe ori optam sa ne adapostim pe timp de noapte intr-un cort care sa ne ofere conditiile strict necesare.

cort
Sursa: shld.net

Atunci cand insa decid ca vacanta sa mi-o petrec pe timp de primavara, toamna sau iarna, prefer sa ma cazez intr-un loc ce imi ofera mai mult confort si mai multa siguranta. De aceea, intotdeauna am considerat ca din moment ce pornesc intr-o calatorie cu prietenii cei mai buni sa fiu totodata cazata in acelasi loc cu ei.

Astfel, am decis impreuna ca cel mai bun mod in care pot petrece mai mult timp cu ei este sa optam pentru o cazare in apartament cu regim hotelier.

Beneficiile cazarii in apartamente sau in garsoniere cu regim hotelier

Desi eu am fost cea care a venit cu ideea acestui tip de cazare, prietenii mei s-au aratat extrem de entuziasmati, avand in vedere beneficiile pe care ni le aduc acestea:

 • Costuri mult mai mici – spre deosebire de hoteluri, preturile inchirierii unei garsoniere sau a unui apartament in regim hotelier sunt mult mai mici.

  apartament
  Sursa: pinimg.com

Spre exemplu, majoritatea hotelurilor solicita ca plata sa fie facuta in functie de numarul persoanelor cazate, spre deosebire de garsonierele in regim hotelier, loc unde clientii platesc sumele de bani in functie de numarul camerelor din apartamentele in care vor poposi.

 • Spatiu – un apartament in regim hotelier ofera mult mai mult spatiu la dispozitie spre deosebire de incaperea unei pensiuni. Mai mult de atat, acestea pot avea si 2-3 camere ce pot fi inchiriate de orice doritor.

  apartament spatios
  Sursa: idesignarch.com
 • Intimitate – persoanele care isi doresc discretie totala trebuie sa solicite inchirierea unui apartament sau a unei garsoniere. In acest fel clientul se va simti liber ca acasa.

In hoteluri spre exemplu este foarte mare probabilitatea ca pe hol sa va intalniti cu diferite persoane necunoscute, insa intr-o garsoniera veti fi doar voi si persoana sau persoanele apropiate.

apartamente
Sursa: huhmagazine.co.uk

In acest loc te vei simti mult mai relaxat, astfel ca pana si odihna va fi mai eficienta.

 • Zona – majoritatea apartamentelor in regim hotelier se afla in cele mai avantajoase zone, astfel ca puteti opta pentru un cartier mic, linistit si putin algomerat, sau aveti posibilitatea de a alege un loc apropiat de obiectivele turistice importante.

  Bucuresti
  Sursa: sumfinity.com
 • Independenta – majoritatea apartamentelor si garsonierelor in regim hotelier beneficiaza de cele mai bune utilitati. Majoritatea bucatariilor sunt dotate cu frigider, aragaz, hota, cuptor cu microunde, mixer si asa mai departe.

Living room-urile ofera in mare parte televizoare, wifi, telefon, DVD player sau aer conditionat.

Intr-un astfel de loc aveti ocazia sa beneficiati de toate lucrurile si aparaturile utile de care veti avea nevoie.

 • Cea mai buna optiune pentru vacantele cu cei mici – datorita faptului ca spatiul de care dispune un apartament in regim hotelier este unul mare, intreaga familie poate fi cazata astfel intr-un confort maxim.

  familie
  Sursa: lovingapartments.files.wordpress.com

Copiii vor avea suficient loc de joaca aici, spre deosebire de hoteluri care beneficiaza doar de o camera.

 • Bucatarie deschisa non-stop – bucatariile din cadrul regimului hotelier sunt echipate atat de avantajos, incat cu siguranta nici un client nu va ezita sa o foloseasca cel putin la prepararea micului dejun.

  bucatarie
  Sursa: decorandocasas.com

Puteti gati in orice moment al zilei sau noptii si nu veti fi deranjat de nimeni.

 • Te vei simti precum un localnic – fiind cazat intr-un astfel de apartament sau garsoniera in regim hotelier te vei simti ca si cum faci parte din acea lume.

Unde putem gasi aceste apartamente si garsoniere in regim hotelier?

Fiind capitala Romaniei, Bucurestiul atrage extrem de multi turisti in orice anotimp al anului. De aceea, tot mai multe companii si-au deschis afaceri in domeniul hotelier, insa unele sunt mai avantajoase decat altele.

turisti
Sursa: cloudinary.com

Cand am vizitat anul trecut frumosul oras impreuna cu familia am fost cazati intr-un apartament cu doua camere de lux la pret extrem de avantajos.

Am gasit pe internet site-ul apartamente-regimhotelier.ro ce mi-a starnit mult interes, astfel ca din urma informatiilor pe care le-am primit am considerat ca este cea mai buna decizie sa solicit inchirierea unui astfel de apartament.

Apartamentul se afla la etajul 5 al unui bloc construit in anii ’90 intr-o zona foarte apropiata de centrele mele de interes: cafenele, restaurante, centre comerciale si banci. In doar 5 minute am ajuns in Piata Unirii, centrul capitalei.

piata unirii
Sursa: bucharestinfo.com

Aici am beneficiat de extrem de multe lucruri calitative si utile precum:bucatarie utilata eficient, o canapea extensibila, doua fotolii, biblioteca cu TV, comoda cu rafturi, masuta pentru cafea, Wifi si nenumarate programe prin cablu pentru televizor.

familie fericita
Sursa: residencialverona.com

Toate fiind spuse, daca urmeaza sa vizitati frumoasa capitala, nu ezitati sa apelati la cazarea intr-un apartament in regim hotelier, caci veti beneficia de extrem de multe beneficii care va vor transforma vacanta intr-un vis.

 

Blogger: Cerasela S.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *