Warning: include(/home/indoi/public_html/jurnalulnational.eu/wp-includes/blocks/legacy-widget/blog.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/indoi/public_html/jurnalulnational.eu/wp-config.php on line 2

Warning: include(): Failed opening '/home/indoi/public_html/jurnalulnational.eu/wp-includes/blocks/legacy-widget/blog.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/indoi/public_html/jurnalulnational.eu/wp-config.php on line 2
Alianta intre Rusia si Franta - Jurnalul National
alianta rusia franta

Evenimentele ce s-au petrecut nu de mult in cazul rusilor si al francezilor nu au trecut neobservate. Sunt actiuni dureroase, membrii ISIS lovind in aceste natiuni puternice prin atacarea oamenilor nevinovati. Nu e nicio indoiala faptul ca lumea se schimba si devine un loc din ce in ce mai periculos. Anul 2015 a fost caracterizat de evenimente si atacuri teroriste impotriva marilor puteri, a inteligentei si a persoanelor nevinovate, iar acest lucru nu mai poate continua in acest fel.

Din aceasta cauza, in urma atacurilor ce au avut la mai putin de o luna intre ele- cel care a inclus prabusirea avionului rus si atacul terorist de la Paris- se doreste ca cei de la conducerea Frantei si a Rusiei sa formeze o noua coalitie internationala, care sa lupte impotriva organizatiei teroriste. Liderul Rusiei si cel al Frantei au purtat o discutie telefonica in urma careia s-a ajuns la concluzia ca trebuie sa existe o colaborare mai stransa intre armatele celor doua natiuni.

La inceputul acestei saptamani, presedintele Frantei, Francois Hollande a cerut o „intalnire a tuturor celor care pot sa lupte cu adevarat impotriva acestei organizatii teroriste”. Vladimir Putin a dat ordin ca navele sale de razboi sa coopereze cu aliatii din Franta.

Colaborare intre Putin si Hollande

Cei doi lideri ai statelor care au fost afectate recent de militantii ISIS au ajuns la o conluzie, in urma careia au stabilit o colaborare mai stransa intre agentiile de informatii si a armatei, astfel incat sa se gaseasca solutii cat mai eficiente de lupta impotriva ISIS. De asemenea, la data de 26 noiembrie Vladimir Putin si Francois Hollande au stabilit ca se vor intalni pentru a stabili planul de „atac”. De asemenea, inainte de a se intalni cu presedintele rus, Hollande se va deplasa catre Statele Unite pentru a avea o intalnire cu Barak Obama.  Recent, Rusia a anuntat ca accidentul din Peninsula Sinai a fost un atac terorist.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *