Social-Media-jobs-600x337Facebook

Facebook este necontestabil, un gigant al retelelor sociabile. Potrivit reprezentantilor sai, acestea sunt cele mai bune sfaturi pentru a-ti gasi un job prin intermediul Facebook :

  • Apreciaza niste pagini : Majoritatea companiilor cauta prezenta dinamica a retelelor sociale, si paginile Facebook sunt foarte importante. Dandu-le „like”, vei primi actualizari zilnice despre activitatea lor. In afara de asta, vor posta probabil link-uri catre cererile de angajare disponibile.
  • Privat/Public : Trage o privirea la setarile tale de confidentialitate de pe Facebook, si asigura-te ca stii exact cum iti vad ceilalti Timeline-ul. Cu toate acestea, ar trebui sa-ti faci informatiile despre munca si educatie publice, permitandu-le altora sa-ti vada istoria profesionala.
  • Stai actualizat : Fii sigur ca toate informatiile ce tin de locurile de munca si educatia ta sunt actualizate si reflecta pozitia ta curenta si experienta din trecut.
  • Adauga competentele profesionale : Cu cateva luni in urma, Facebook a adaugat portiunea de „competente profesionale” in sectiunea „despre”. Dedesubtul muncii si a educatiei, adauga competentele pe care le-ai dobandit optimizand farmecul profesional.

Tumblr 

Poti de asemeni sa folosesti Tumblr, locul de joaca vast al internetului cu Gifuri pentru a te ajuta sa-ti gasesti un loc de munca.

  • Taguri de cautare : In bara de cautare, cauta termenii taguiti precum „jouri” si „angajari”. Este un pic mai greu sa separi adevarul de fictiune intr-o comunitate de blogging visatoare, insa vei fi capabil sa gasesti o multime de companii grozave, care isi distribuie cererile de angajari prin intermediul platformei Tumblr.
  • Incepe sa iesi in evidenta : Asta este foarte important atunci cand esti un tip creativ. Un cont Tumblr asociat cu interesele tale, si plin de continut original, te urca automat in gratiile angajatorilor. In afara de asta, o urmarire buna de Tumblr poate sa conduca la cereri de angajare de la angajatori care s-au intamplat sa dea peste pagina ta de Tumblr.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *