exercitii fizice

Antrenamente fizice si suplimente

By admin

17 mai 2022

Daca vrei sa iti cresti ritmul in ceea ce priveste antrenamentele fizice, exista pentru ajutorul tau o serie de suplimente nutritive. De tinut cont este desigur faptul ca aceste suplimente nu vor functiona niciodata singure, ci trebuie asociate cu o alimentatie echilibrata, hidratare corespunzatoare si odihna suficienta. Suplimentele nu fac altceva decat sa te ajute sa te antrenezi mai inteligent si mai eficient. Rezultatele in ceea ce priveste cresterea masei musculare si a fortei se vor face simtite mult mai rapid.

Sa vedem in continuare care ar fi cateva din cele mai bune suplimente care dau energie si ajuta la rezultate mai bune.

  1. 1. BCAA – abrevierea vine de la „branched chain amino acids”. Reprezinta suplimente ce consta in lanturi de aminoacizi utilizate direct de tesuturile musculare. Folosirea de BCAA in timpul antrenamentelor sau cu putin inainte de acestea ajuta la o recuperare mult mai rapida a muschilor din starea de oboseala si uzura. Asta inseamna ca vei putea merge la sala mult mai rapid, fara sa trebuiasca sa astepti indelung sa iti treaca febra musculara.

 

2. Complex de vitamina B. Urmatorul lucru de luat in considerare ca si supliment este un complex de vitamina B, care suplimenteaza resursele energetice ale corpului pe cale naturala.

3. Cofeina este un alt produc ce poate fi administrat ca si supliment, in special in situatiile in care antrenamentele sunt facute cu cateva ore inainte de culcare. Cofeina va ajuta la imbunatatirea starii mentale si la concentrare pe parcursul antrenamentelor, ajutand in acelasi timp la o oxidare mai rapida.

4. Beta alanina. Nu in cele din urma, acest supliment ajuta la misiunea antrenamentelor, incurajand muschii sa se contracte mai mult, cu mai multa forta.

Toate aceste suplimente, combinate si administrate atunci cand se fac antrenamente fizice intense care vizeaza fie scaderea in greutate, tonifierea corpului sau cresterea masei musculare, ajuta la indeplinirea obiectivelor, promovand o stare energetica mai buna si intarziind instalarea starii de oboseala pe parcursul exercitiilor fizice.

Tags: , , ,

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.