Mailbox pentru Android

Aplicatii mobile de email

By admin

17 mai 2022

Mailbox pentru AndroidSansele sunt ca, daca petreci o cantitate mare din timpul zilei citind si trimitand email-uri, o portiune semnificativa a acestui lucru este realizat de telefonul tau.

Dar folosirea aplicatiilor de email pe telefon este o experienta vast diferita decat email-urile pe PC sau Mac, tastaturile touchscreen si ecranul limitat nu poate permite prea multa flexibilitate.

Si in timp ce o multime de aplicatii incearca sa rezolve email-ul mobil, toate sunt optimizate pentru utilizatori diferiti. Unii evidentiaza salvarea mesajelor pentru mai tarziu, altle iti transforma casuta postala intr-o lista giganta „de facut”, in timp ce altele folosesc o abordare total diferita.

MailBox – Gratuit, Android

Platforme Suportate : Gmail si iCloud.

Ce face : Mailbox este realizat cu ideea de inbox zero, in care fiecare email trebuie abordat de indata ce este primit. Aplicatia se bazeaza foarte mult pe gesturi pentru a face procesul de sortare rapid si usor, gliseaza fiecare mesaj pentru a-l sterge, arhiva sau salva pentru mai tarziu. Auto-swipe, o caracteristica proaspat introdusa, scoate in evidenta si mai mult procesul de invatare din obiceiurile noastre pentru a prezice ceea ce vrem sa facem cu mesajele individuale.

La ce este bun : Reducerea dezordinii din casuta postala amanand cu usurinta un email pentru mai tarziu. Se sincronizeaza cu Dropbox, asa ca iti poate tine minte preferintele, incluziv modelele de auto-swipe, de pe toate dispozitivele sale.

Probleme : Nu poate accesa sau salva noi ciorne. Nu suporta casuta postala de prioritate. Nu poate selecta mai multe mesaje o data. Nu este o modalitate usoara de a anula actiunile.

Acompli – Gratuit, iPhone

Platforme Suportate : Microsoft Exchange, Office 365, Google Apps, Gmail, iCloud, Outlook.com, Hotmail, MSN, Live.

Ce face : Acompli a fost lansat mai devreme anul acesta cu scopul de a simplifica emailul. Aplicatia subliniaza capacitatea de a gasi repede informatia pe care o vrei si include un calendar pentru a putea vedea intalnirile programate din aplicatie. De asemenea separa sectiuni pentru vizualizarea fisierelor si oamenilor sa poti vedea toate atasamentele recentele si toti oamenii cu care te-ai conectat intr-un singur loc.

La ce este bun : Multi-Tasking.

Probleme : Nici o aplicatie nativa pentru tableta. Nu suporta casuta postala in prioritate si nu poti accesa ciornele salvate.

Tags: , , , ,

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.