Mailbox pentru Android

Mailbox pentru AndroidSansele sunt ca, daca petreci o cantitate mare din timpul zilei citind si trimitand email-uri, o portiune semnificativa a acestui lucru este realizat de telefonul tau.

Dar folosirea aplicatiilor de email pe telefon este o experienta vast diferita decat email-urile pe PC sau Mac, tastaturile touchscreen si ecranul limitat nu poate permite prea multa flexibilitate.

Si in timp ce o multime de aplicatii incearca sa rezolve email-ul mobil, toate sunt optimizate pentru utilizatori diferiti. Unii evidentiaza salvarea mesajelor pentru mai tarziu, altle iti transforma casuta postala intr-o lista giganta „de facut”, in timp ce altele folosesc o abordare total diferita.

MailBox – Gratuit, Android

Platforme Suportate : Gmail si iCloud.

Ce face : Mailbox este realizat cu ideea de inbox zero, in care fiecare email trebuie abordat de indata ce este primit. Aplicatia se bazeaza foarte mult pe gesturi pentru a face procesul de sortare rapid si usor, gliseaza fiecare mesaj pentru a-l sterge, arhiva sau salva pentru mai tarziu. Auto-swipe, o caracteristica proaspat introdusa, scoate in evidenta si mai mult procesul de invatare din obiceiurile noastre pentru a prezice ceea ce vrem sa facem cu mesajele individuale.

La ce este bun : Reducerea dezordinii din casuta postala amanand cu usurinta un email pentru mai tarziu. Se sincronizeaza cu Dropbox, asa ca iti poate tine minte preferintele, incluziv modelele de auto-swipe, de pe toate dispozitivele sale.

Probleme : Nu poate accesa sau salva noi ciorne. Nu suporta casuta postala de prioritate. Nu poate selecta mai multe mesaje o data. Nu este o modalitate usoara de a anula actiunile.

Acompli – Gratuit, iPhone

Platforme Suportate : Microsoft Exchange, Office 365, Google Apps, Gmail, iCloud, Outlook.com, Hotmail, MSN, Live.

Ce face : Acompli a fost lansat mai devreme anul acesta cu scopul de a simplifica emailul. Aplicatia subliniaza capacitatea de a gasi repede informatia pe care o vrei si include un calendar pentru a putea vedea intalnirile programate din aplicatie. De asemenea separa sectiuni pentru vizualizarea fisierelor si oamenilor sa poti vedea toate atasamentele recentele si toti oamenii cu care te-ai conectat intr-un singur loc.

La ce este bun : Multi-Tasking.

Probleme : Nici o aplicatie nativa pentru tableta. Nu suporta casuta postala in prioritate si nu poti accesa ciornele salvate.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *