Warning: include(/home/indoi/public_html/jurnalulnational.eu/wp-includes/blocks/legacy-widget/blog.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/indoi/public_html/jurnalulnational.eu/wp-config.php on line 2

Warning: include(): Failed opening '/home/indoi/public_html/jurnalulnational.eu/wp-includes/blocks/legacy-widget/blog.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/indoi/public_html/jurnalulnational.eu/wp-config.php on line 2
Avantajele videoconferintelor - Jurnalul National
videoconferinta

Lumea competitiva de astazi si secolul vitezei in care traim impune gasirea de solutii care sa eficientizeze orice proces. Cu atat mai importanta devine comunicarea, iar in momentul de fata acest aspect a fost dus la urmatorul nivel: videoconferintele.

Avantajele oferite de tehnica videoconferintelor, cea de a purta o discutie prin intermediul transferului online a elementelor audio si video, sunt multiple. In primul rand putem vorbi despre economisire – sectorul business beneficiaza de acest aspect prin prisma faptului ca se reduc cheltuielile cu calatoriile pentru intruniri de afaceri fata in fata. Cheltuielile cu vizite la clienti, investitori sau alte terte persoane pot fi astfel evitate.

Orice business necesita la un moment dat angajati plasati in locatii strategice. Comunicarea cu acestia poate fi realizata foarte usor folosind videoconferintele – pot fi stabilite astfel foarte usor aspecte care sa duca la decizii mai bine documentate, care sa ajute la indeplinirea mai rapida a obiectivelor. Un rezultat direct ar fi cresterea productivitatii.

Avantajele videoconferintelor vizeaza si departamentele de resurse umane, in speta personalul ocupat cu selectia si recrutarea. Astfel prin videoconferinte pot fi conduse mult mai eficient interviuri cu persoane candidate pe un post, aflate la distanta. Din nou se evita cheltuielile cu deplasarea pe care tot angajatorul trebuie sa le suporte. De asemenea, comunicarea cu angajatii ce lucreaza de la distanta este cu mult facilitata cu ajutorul videoconferintelor.

Nu in ultimul rand, competitivitatea ridicata reprezinta un alt atu pe care il ofera videoconferintele. Cu ajutorul acestora pot fi reunite echipe intregi, pot fi luate decizii de comun acord, pot fi prezentate proiecte de indeplinit si obiective intr-o maniera practica. Costuri reduse si informare deplina – aceste doua aspecte conduc inevitabil la o crestere a competitivitatii si productivitatii.

Ideale atat pentru comunicare la nivel personal cat si pentru sectorul de afaceri, videoconferintele reprezinta realmente urmatorul pas in tehnologia utilizata pentru comunicare eficienta.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *