Pentru ca distractia sa fie completa pentru unii alcoolul este musai de consum. Nu trebuie sa fie consumat in cantitati exagerate pentru asta si totusi vine mereu cu acelasi risc de a afecta ficatul si nu numai. Avand o astfel de idee in minte, britanicii s-au gandit la o alternative si astfel a aparut barul unde alcoolul este servit la discretie. Si totusi, nu este servit in forma sa clasica.

Barul cu pricina implica aburii de alcool raspanditi in toata incinta, ceea ce face ca un consumator sa devina un simplu participant sau invitat, insa nu si bautor la propriu. Metoda se bazeaza pe pulverizare de vapori de alcool, folosindu-se de umidificatori speciali. Care sa fie placerea in acest sens? Aburii de alcool isi fac efectul insa diferenta este ca se absorb prin piele, prin plamani, ajunge in sange insa nu se mai “proceseaza” prin ficat, ceea ce oarecum protejeaza sanatatea celor in cauza. Efecte diminuate ale alcoolului se poate spune ca implica o astfel de metoda.

Partea si mai ciudata este ca pentru a se ajunge la efectul dorit si intentionat, cei care ajung aici trebuie sa imbrace un halat din plastic. E o “tinuta” obligatorie, intrucat astfel se face transferal vaporilor de alcool in organism. Asa ca nici ca mai conteaza cu ce te imbraci initial, desi totul este de un concept modern, pentru ca pana la urma orice participant aici arata cam la fel: invelit in plastic si “aburit” bine.

Cat alcool poti absorbi? Partea buna este ca nu poti sta prea mult si ti se permite o limita de 50 de minute pentru un consum moderat de alcool. Pentru o astfel de experienta trebuie sa platesti in medie 10 lire, un pic mai mult daca optezi pentru programul de seara si anume 12,5 lire dupa orele 18.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *