Kickboxing

Beneficiile kickboxingului

By admin

17 mai 2022

KickboxingKickboxul este o forma aerobica de exercitiu care te ajuta sa iti intaresti conditia corpului. Este un sport de arte martiale care te va ajuta sa fii in forma si iti va furniza beneficii de sanatate, cum ar fi grasime corporala redusa, crestere a flexibilitatii si inima intarita. Kickboxingul iti imbunatateste echilibrul si iti construieste puterea corpului. Pentru a scadea riscul de leziuni si a creste rezultatele de antrenament ar trebui sa incepi cu o incalzire si sa inveti abilitatile fundamentale si miscarile de la un instructor.

Incalzirea

O scurta incalzire pentru a-ti incepe sesiunea de kickbox te va ajuta sa-ti intinzi corpul si sa-ti pregatesti mintea de asemenea. O incalzire de kickbox ar trebui sa includa exercitii usoare in asa fel incat te poti concentra mai mult in a-ti pregati mintea pentru sesiune. Ar fi un beneficiu pentru tine sa ai un instructor care te mentine motivat si pregatit pentru acest sport ce include intensitate, precizie si miscari ale corpului sigure. Petrece de la 8 la 10 minute la incalzire.

Cardio

Kickboxul iti pune inima in miscare si muschii la munca in timp ce lovesti cu pumnul si cu piciorul in timpul unui antrenament. Un studiu de la Universitatea din Mississipi a masurat beneficiile fizice de sanatate ale kickboxingului si a aflat ca iti imbunatateste nivelul de fitness si sanatatea inimii. Lovind cu pumnul si piciorul te poate ajuta sa reduci stresul pentru un beneficiu de sanatate a inimii adaugat.

Arde calorii

Kickboxing-ul te poate ajuta sa arzi calorii de la o rata de 350 pana la 450 de calorii pe ora. Miscandu-ti atat corpul superior, cat si inferior, in timpul kickboxingului te poate ajuta sa arzi mai multe calorii. Nivelul de activitate inalt al kickboxingului iti permite corpul pentru a folosi grasimea ca energie pentru a incepe antrenamentul de ardere a grasimii.

 

Tags: , , , ,

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.