Oameni ambitiosi

Blestemul ambitiosului

By admin

1 aprilie 2023

Oameni ambitiosiIata blestemul ambitiosului :incerci pentru a obtine succes, dar niciodata nu vine. Esti sigur ca ai ceea ce iti trebuie, dedicatia, abilitatea, sensul scopului definit. Si totusi, cum trec zilele astea, visele tale scad mai departe in distanta intunecata.

De ce ?

Adevarul este dureros, dar iata ce se intampla. Abilitatile de care ai nevoie trec peste abilitatile pe care el ai deja. Acestea probabil trec peste abilitatile pe care le ai putea avea. Cu siguranta, abilitatile de care ai nevoie sunt lucruri goraznice care te pot lasa cu coloana vertebrala rece, lucruri pe care iti poti imagina sa le incerci.

Sa spunem ca esti un genius care te lupti pentru muzica. Geniul tau nu este destul. Ceea ce iti lipseste este o serie nemaipomenita de videoclipuri pe YoutTube pentru a te lasa descoperit, productia te face sa suni proaspat, iti aduce fonduri, promotii, administrare si un ton de abilitati care te fac sa te simti intre o distragere si un scorpion care se catara pe urechea ta.

Putini pot indeplini toate cerintele pentru propriul sens de unii singuri. Chiar daca ai putea sa le faci pe toate, sacrifici ceea ce te-a facut geniu din prima. Ai nevoie de ajutor.

Greseala este sa te gandesti ca asta este problema altui om. Ca trebuie sa astepti pentru pauza ta si toate acele piese vor cadea din cer. Viata nu sunta chiar asa. Esti responsabil pentru succes. Daca cineva nu vine si face visele tale sa devina realitate este o problema cu adevarat.

Asa ca toate abilitatile ai putea sa le pierzi, tinteste pentru una, abilitatea de a aduce oamenii potriviti langa tine si sa ii pui sa munceasca pentru un scop comun. Ce abilitate iti lipseste de a te avansa mai mult? Este de multe ori ceva care nu iti place, asa gandeste-te din greu.

Vestea buna este ca esti pe jumatate la fel de bun pe cat crezi, asa ca ai o arma secreta. Talentul tau si initiativa este tot ceea ce ai nevoie pentru a castiga altii ca tine.

Tags: , , , ,

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *