Hack-uri Starcraft 2

Hack-uri Starcraft 2Blizzard ia actiuni legale impotriva unui grup de jucatori StarCraft II, ce a creat un set de cheaturi si hackuri pentru un joc real-time strategy. Prima data vazut de TorrentFreak, Blizzard a depus documente in sala de judecata California, pe 19 Mai, sustinand ca un grup de programatori neidentificat au incalcat copyright-ul publisherului Starcraft 2 cu o serie de cheaturi si exploatari din joc, colectiv cunoscuti ca si ValiantChaos MapHack. Realizat pentru a le oferi jucatorilor de Starcraft II, orice numar de avantaje competitive cand joaca un joc online, MapHack-ul a fost disponibil online prin intermediul forumurilor ValiantChaos, furnizand ca membrii de pe forum au platit 62 de dolari pentru acces in sectiunea VIP.

Documentele celor de la Blizzard din instanta, nu identifica inculpatii implicati in caz, referindu-se doar la forumul ValiantChaos. Plangerea noteaza ca numele adevarate si capacitatile, fie individuale sau corporative, asociate sau alfel, a inculpatilor sunt necunoscuti pentru cei de la Blizzard. Masura deplina a hacking-ulu nu este specificata nici ea.

Plangerea scrisa de Blizzard a spus ca, compania ia masuri impotriva programatorilor, pentru a proteja sfintenia experientei Starcraft II, impotriva hack-urilor, modurilor sau alte software-uri third-party neautorizate, care submineaza competitia centrala a multiplayer-ului online a jocului.

Plangerea argumenteaza ca hack-urile si cheaturile facute disponibile de inculpati, incluzand un produs cunoscut ca „ValiantChaos MapHack”, modifica experienta online al jocului Starcraft II, in detrimentul legitim al utilizatorilor jocului si prin urmare companiei Blizzard insasi.

Cand a fost determinat sa comenteze despre proces, un reprezentantul Blizzard le-a spus celor de la Kotaku, intr-o declaratie trimisa prin email ca, compania nu comenteaza deobicei la litigii in curs.

Cu toate acestea, reprezentantul a spus ca, pot sa spuna ca, calitatea jocurilor este prioritatea ce mai mare a companiei, si vor face tot ceea ce este necesar pentru a proteja jocurile impotriva cheaturilor si altor influente negative.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *