Bungie isi iubeste fanii de pe toate platformele

By admin

17 mai 2022

DestinyDupa negatia de luna trecuta, cum ca cei de la Bungie au fost partial pentru Playstation in fata Xbox-ului, pentru shooter-ul ce urmeaza sa apara Destiny, producatorul a spus din nou ca nu favorizeaza o platforma in fata celeilalte. Ca parte din ultimul update saptamanal Bungie, un fan a intrebat daca, pentru a-i asigura, ii iubesc pe toti fanii lor la fel, indiferent de sistemul de pe care se joaca.

Manager-ul comunitatii, David Dague, a raspuns ca asa este, ca trebuie sa faci alegeri grele despre recipientul pe care-l vei alege pentru a te transporta in lumea lui Destiny. Acesta spune ca indiferent cum se termina lucrurile, cei de la Bungie isi vor iubi fanii, si se vor juca cu noi. El spune ca are acasa un centru de divertisment care straluceste cu dispozitive de divertisment modern pentru a demonstra acest lucru.

Nu este surprinzator ca fanii Xbox ar putea crede ca Bungie ii neglijeaza oarecum pentru Destiny. La urma urmei, Destiny a fost prezentat la evenimentul de anunt al consolei celor de la Sony, Playstation 4, in luna februarie 2013, si din nou la E3-ul celor de la Sony, mai tarziu anul acela. Sony a facut echipa cu Bungie, la o noua reclama pentru Playstation 4, si beta-ul pentru Destiny va incepe vara aceasta, prima data pe Playstation 3 si Playstation 4.

Destiny se lanseaza pe 9 septembrie pentru Xbox 360, Xbox One, Playstation 3 si Playstation 4. Este primul joc ce va fi lansat pe mai multe platforme al celor de la Bungie, de multi ani, in timp ce jocurile recente Halo au fost lansate doar pe consolele Xbox.

De asemenea saptamana aceasta, in update-ul saptamanal Bungie, producatorii au promis fanilor ca vor sti dinainte cand beta-ul Destiny va incepe. Este programata sa inceapa candva iulie, iar Bungie a zvonit acest lucru. „Veti descoperi mai multe despre cand va fi randul vostru sa jucati, cand facem anuntul la E3, aceasta e o promisiune.”

Tags: , , , , , ,

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.