website

Ce face ca un site sa fie bun

By admin

17 mai 2022

Aceasta intrebare apare pe forumurile de webmasteri din intreaga lume. Raspunsurile sunt multiple, parerile sunt impartite, bazate pe experienta webmasterilor care au reusit sa creeze deja pagini web foarte populare si au observat tendinta internetului pe parcursul anilor.

Aici prezentam cateva din calitatile care contribuie la un site de foarte buna calitate. Printre primele sau chiar prima si cea mai importanta este prezenta pe site a unui continut original si de incredere. Continutul original este elementul cheie al unui site bun. Trebuie tot timpul sa fie oferite informatii unice si de actualitate daca se doreste ca numarul de vizite al site-ului sa creasca.

Chiar inainte de a incepe insa designul site-ului, trebuie stiut foarte bine publicul catre care acesta se va adresa. Acest lucru va ajuta mult la modul cum va fi creat si prezentat continutul.

Un alt lucru de tinut cont este de a face site-ul sa arate la fel in orice browser. Daca se ramane strict la cod HTML, va avea acelasi aspect indiferent din ce browser va fi deschis. Trebuie de asemenea urmarita si optimizarea pentru dispozitive mobile, intrucat in ziua de astazi mare parte din traficul online este realizat prin intermediul tabletelor, smartphone-urilor si altor dispozitive mobile.

Timpul de incarcare a site-ului trebuie sa fie cat mai mic, numele de domeniu trebuie sa fie cat mai sugestiv si usor de tinut minte, grafica trebuie sa fie la un nivel minim – tot pentru a ajuta timpul de incarcare, reclamele si anunturile trebuiesc mentinute si ele la un nivel cat mai scazut – pentru a nu agasa utilizatorul. Ultimul dar nu cel din urma este si SEO. Chiar daca site-ul este unul foarte bun, daca motoarele de cautare nu il gasesc si nu il afiseaza cu pozitionari bune, nu este de nici un folos.

O combinatie al tuturor acestor factori vor duce la un site bun, si mai tineti minte un lucru: chiar daca se folosesc toate aceste sfaturi, atragerea de trafic, vizite si linkuri necesita timp, rezultatele nu pot fi vazute chiar peste noapte.

Tags: , , , ,

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.