Ce inseamna sa fii barbat?

By admin

1 aprilie 2023

ryan-mcpartlin-da-man-magazine-01Iubeste-i pe cei din jur fara sa-i judeci

Unul din motivele pentru care am atat de multi prieteni apropiati in zilele noastre este ca ii iubesc pe oameni fara sa ii judec. Sunt capabil sa accept oamenii asa cum sunt, fiindca inteleg ca fiecare dintre noi trece prin propriile nivele de dezvoltare si avem propriile perspective bazate pe viata din ce am invatat, cine suntem si ce credem ca inseamna defapt lumea.

Unii oameni vor face sau vor zice lucruri pe care cred ca sunt prostute sau naive, dar defapt, este cum inteleg ei lumea la un moment dat. Asa ca, decat sa ne gandim ca suntem mai destepti, mai buni, mai inteligenti si mai perfecti decat ceilalti, doar iubiti-i fara sa ii judecati. Cu cat poti sa iubesti mai mult pe cineva fara sa il judeci, cu atat mai mult respect vei primi ca si barbat.

Detine un scop in viata si tine-te de el

Oamenii care stau degeaba, evitand potentialul lor adevarat ca barbat din cauza fricii si vin cu scuze pentru care nu pot ajunge oameni de succes, nu sunt tipul de oameni pe care majoritatea oamenilor ii respecta si admira. Oamenii respectati sunt aceia care sunt fermi in ceea ce vor in viata si se urmaresc acest lucru cu pasiune si o determinare desavarsita. Nu conteaza cat de mari sunt visele lor, o sa continue sa persevereze pana fac acel vis sa devina realitate.

Scopul tau in viata este acela care decizi tu sa fie. Cu taote acestea, ceea ce te va face mai respectat ca barbat nu este pur si simplu sa ai un scop in viata, dar si sa te tii de el. In alte cuvinte, sa nu te dai batut, sa nu cedezi sub presiune si sa ramai puternic este modalitatea sa treci de obstacolele necesare in scopul de a realiza ceva in viata.

 

 

Tags: , , , ,

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *