Warning: include(/home/indoi/public_html/jurnalulnational.eu/wp-includes/blocks/legacy-widget/blog.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/indoi/public_html/jurnalulnational.eu/wp-config.php on line 2

Warning: include(): Failed opening '/home/indoi/public_html/jurnalulnational.eu/wp-includes/blocks/legacy-widget/blog.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/indoi/public_html/jurnalulnational.eu/wp-config.php on line 2
Ce te face mai productiv - Jurnalul National

Un inceput de zi este mereu o promisiune nespusa. Ai mari sperante ca ziua cu pricina va fi una buna si ca vei duce la bun sfarsit tot ce ti-ai propus. Ar fi bine sa se intample toate acestea. In schimb primesti recompensa de a incheia ziua cu brio. Productivitatea ta scade insa cu fiecare minut cand faci greseli inca de dimineata. Practic iti tai cheful de munca cu cat lenevesti mai mult.

Iata ce spun specialistii ca ajuta cand vine vorba de cresterea productivitatii inca de la primele ore ale diminetii:

  • Consumul de apa ar trebui sa fie musai. Asta pentru ca pe timp de noapte si inactivitate prin somn corpul se deshidrateaza. Si aici exista un lung sir de aspecte ce se coreleaza unele cu altele. Prin urmare, un nivel scazut de apa scade si rata metabolica, face ca organismul sa aiba un ritm mai lent si implicit activitatea creierului tau este una incetinita. Ori tu cauti exact opusul, asadar primul lucru de facut dimineata este legat de consumul de apa.
  • Putina miscare. Despre sport, cel care te ajuta sa te invigorezi ai tot auzit. Ideea este ca un astfel de truc chiar functioneaza. Pentru ca pe timp de noapte si din nou, inactivitate, muschii sunt limitati. Ai nevoie de sport pentru a pune mai bine sangele in miscare, pentru a castiga  implicit un nivel mai mare de energie.
  • O alta sursa de energie o reprezinta si micul dejun, acel moment in care practic decizi sa ii oferi organismului tau combustibilul perfect pentru un nou inceput de zi.

 

Nu in cele din urma, specialistii spun ca pe masura ce ne antrenam mintea cu lucruri pozitive vom avea parte de energii pe masura. Nu pleca la drum cu gandul ca totul este impovorator, pentru ca iti vei induce singur ideea aceasta mai mult decat este cazul. Prefera sa iti servesti cafeaua un tihna si drumul pana la serviciu sa fie unul lejer. Desigur, si aici este o intreaga filozofie; intrucat ai nevoie de o mai mare oxigenare a intregului organism, prefera mersul pe jos, o activitate ce iti bifeaza si nevoia de miscare de dimineata.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *