Cei de la Blizzard incearca sa-si redobandeasca jucatorii WoW

By admin

20 mai 2022

WarlordsofDraenor1Ce trebuie sa se intample ca sa te poti intoarce la World of Warcraft? Daca esti un jucator invechit al acestui joc care a adus definirea genului, Blizzard spera ca unul dintre multele noi aditii va fi destul pentru a capta atentia oamenilor. Daca toate aceste caracteristici nu functioneaza, exista un alt lucru pe care se pot baza, presiunea de grup.

Presiunea de grup, functioneaza evident, daca destui din prietenii tai sunt in acelasi domeniu. Acesta pare sa fie unul din motivele majore pentru care Warlords of Draenor iti permite sa sari cu un caracter direct la nivelul 90. Game designer-ul Senior de la Blizzard, Steve Burke, vorbind cu GameSpot la PAX East 2014, si a sustinut ca abilitatea de a sari la cea mai mare capabilitate de nivel, permite grupurile de prieteni sa inceapa noul expansion de la acelasi punct.

Steve spune ca au mers mai departe si au produs mai mult continut, delta dintre jucatorul care a jucat pentru mult timp si cineva care se intoarce in joc devine din ce in ce mai mare. Am simtit ca acum este timpul sa aduca oamenii la acelasi punct. Expansionurile sunt evenimente mari, oamenii se intorc la joc pentru expansionuri, doar pentru ca vor sa se joace cu prietenii sai. Si oamenii care inca se joaca, vor ca prietenii lor sa se intoarca. Dar intotdeauna este problema de nivel, cum ca unii au nivel mai mic ca ceilalti si pot participa la aceleasi evenimente.

Ei bine, sa sari direct la nivelul 90, bineinteles este un lucru foarte folositor daca nu ai timp sa iti cresti caracterul. Dar are si defecte. Sa ajungi direct la nivelul maxim fara sa castigi experienta, abilitati si lucruri pe care le dezvolti din joaca cu acel caracter pentru sute de ore inseamna ca noile locuri in care poti juca din Drenor, ar putea furniza jucatorii cu abilitati slabe, dar cu unelte excelente.

Tags: , , , ,

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.