genius travel

Chiar daca unii spun ca au parte de un 1 Mai muncitoresc (mai muncitoresc decat anul trecut),comform unui sondaj recent, peste 40% din romanii care lucreaza in mediul privat, au afirmat ca au liber atat de 1 cat si de 2 mai. Astfel, apare imediat prilejul uor weekend-uri prelungite sau a unor mini-concedii cum le mai spun unii. Asteptate din greu dupa luni de munca, aceste zile pot fi si sunt folosite foarte eficient.

Pentru marea majoritate, vesnicul si clasicul gratar de 1 Mai nu mai este o solutie atat de interesanta. Astazi, romanii aleg alte optiuni.

De 1 Mai, foarte multi au ales sa petreaca altfel fata de anii precedenti. Foarte multi romani au ales sa mearga la mare unde s-a sarbatorit frumos inceperea sezonului. Plaja di  Vama Veche cel putin a fost plina de tineret, participant la petreceri fastuase odata cu inceperea sezonului.

Bineinteles insa ca familistii au preferat ceva mai linistit intrucat cei mai multi dintre ei, au trebuit sa se intoarca la munca. Astfel, una din cele mai agreate optiuni a fost o iesire la munte. Cu o vreme buna si un dor nebun de plimbare pentru toti cei care au ales aceasta varianta, totul a decurs foarte frumos. Cabanele din regiunile de munte au avut parte de un numar neasteptat de clienti, toti dornici sa petreaca altfel un mini-concediu alaturi de prieteni si/sau familie.

Altii au ales metode mai sofisticate de a-si petrece aceasta mini-vacanta. Doar vezi oferta celor de la Genius Travel si vei intelege perfect la ce ma refer.

Una din cele mai comune alegeri a fost hotelul Laguna Beach aflat pe plaja, parte a complexului Laguna Garden din Bulgaria. Pentru minim doua nopti, cazarea pe o noapte in regim All Inclusive, pentru o singura persoana a costat 39 de euro.

O alta optiune comuna a fost hotelul Riu Helios Bay din regiune Ozbor, tot din Bulgaria. Aici preturile pentru cazare de o noapte, pentru o persoana, in regim All Inclusive, a costat 30 de euro.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *