conceptoline.com

Conceptoline – magazinul online de îmbrăcăminte

By admin

27 noiembrie 2022

Magazinele online cresc în număr pe zi ce trece datorită confortului și ușurinței cu care putem comanda produse. Nu mai trebuie să te deplasezi până la magazinele din mall-uri sau din centrul orașului – mod prin care pierzi timp. Tot ce trebuie să faci este să deschizi o pagină nouă de internet, să accesezi site-ul conceptoline.com și să cercetezi produsele oferite. E simplu și ușor.

Însă, ca orice alt lucru în viață, acest fapt prezintă și un dezavantaj. Lucrurile comandate de tine pot părea într-un fel pe internet, iar în viața reală să fie total diferite, prin culoare, mărime, formă și altele asemenea. Fustele pot fi prea scurte pentru tine, pantalonii prea lungi, materialul din care este produs prea transparent în comparație cu cel de pe modelul din poze etc. Indiferent de site, vor fi mereu întâmplări de acest gen care te vor întrista.

Dar nu trebuie să treci și tu printr-o experiență dezamăgitoare în care rochia pe care ai așteptat-o atât de mult timp să nu ți se potrivească. Astfel, poți citi rândurile de mai jos în care îți propun câteva lucruri de care să ții cont când cumperi online.

  • Alege bine dimensiunile

În primul rând, trebuie să știi sigur care sunt dimensiunile tale. Caută pe internet și vezi modalități prin care poți măsura diferitele părți ale corpului și cât contează acestea atunci când achiziționezi online. Chiar dacă știi deja că în general mărimea ta este S sau L, în funcție de modelul tricoului, este important să știi exact cât măsori în talie, șolduri, bust etc. Majoritatea site-urilor online prezintă un tabel prin care poți verifica mărimea ta în funcție de dimensiunile pe care le ai. În felul acesta, nu poți da greș.

De asemenea, citește cu atenție descrierile produselor. Vezi dacă modelul poartă tocuri sau nu în poză și în funcție de asta vezi cum se mulează rochia și dacă e suficient de lungă pentru gusturile tale. De altfel, înălțimea modelului e importantă. O rochie care ei îi ajunge până la genunchi, pentru tine poate fi mult mai lungă dacă ești mai scundă. Și alte detalii de genul ăsta. Fii atentă la toate aceste aspecte înainte de a cumpăra un produs din magazinul online Conceptoline.

De altfel, ai grijă să te ferești de un produs care este ieșit din context – de exemplu fotografie cu o bluză pe un fond alb. Acestea îngreunează alegerea ta deoarece nu îți poți da seama de cum se așază haina respectivă pe corp, dacă e mulată sau nu, dacă e largă, cam care e lungimea etc. E foarte greu, doar dintr-o poză, să afli cum arată un articol vestimentar pe tine.

  • Cât de înalte sunt tocurile?

Înainte de a achiziționa tocuri online, chiar dacă astăzi te simți încrezătoare și le vrei pe cele mai înalte, asigură-te că le vei putea purta. Uită-te prin dulapul tău și vezi care sunt cele mai confortabile încălțări cu cele mai înalte tocuri. Dacă peste limita respectivă nu te simți sigură pe tine sau nu poți merge pe ele, e de preferat să știi asta și să treci mai departe.

Nu uita că cel mai important când alegi îmbrăcăminte online este să te asiguri întâi că este de calitate înaltă. Verifică experiența firmei și recenzii ale altor clienți.

Tags: ,

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *