Update GoogleGoogle face schimbari la algoritmul sau in fiecare zi, de multe ori mai multe schimbari intr-o zi. Cand compania a anuntat acest lucru, stii ca este un update mai mare decat deobicei, iar cand unul dintre ele se numeste Panda, va primi mai multa atentie.

Panda a fost reimprospatat in mod regulat de ceva timp, si Google a indicat in trecut ca nu mai necesita anunturi din aceasta cauza. La un moment dat, acesta s-a domolit. Dar acum, avem un anunt clar despre acesta, si un nou numar de versiune (4.0), asa ca trebuie sa fie semnificativa. Din aceasta cauza, acesta indica ca algoritmul a fost defapt actualizat, spre deosebirea de reimprospatarea, deschizand posibilitatea unor mari amestecari printre rankinguri.

Compania le-a spus celor de la Search Engine Land, ca noul Panda afecteaza diferite limbi in diferite grade, si are un impact aproximativ 7.5 la % din interogarile in Engleza, la gradul in care utilziatorii obisnuiti ar putea observa.

Celalalt Update este o versiune noua a ceea ce se numea mai demult update-ul „imprumuturilor salariale”. Primul a fost lansat cu mai putin de un an in urma.

Cutts a spus ca, compania primeste foarte multe pareri din afara Google, asa ca de exemplu, erau unii oameni care se plangeau de cautarile „imprumuturilor salariale” pe Google.co.uk, asa ca acestia au acum doua schimbari care incearca sa se descurce cu aceste interogari in diferite moduri. Ei nu ne pot spune prea multe despre cum vor functiona mai exact aceste lucruri, dar este interesant fiindca avem ceva nou, si in acele zone lucrurile erau traditional mai mult spamuri, incluzand interogari pornografice si anumite schimbari ce au de a face cu acele zone.

Mad Cutts a explicat ca acest lucru merge dupa schemele de link unice, multe din ele care sunt ilegale. Site-urile simt cu adevarat impactul asupra noilor update-uri de la Google.

Blogger: Cezara I.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *