Cum induci parintilor acceptarea partenerului

By admin

17 mai 2022

Cu totii ne-am confruntat la un moment dat cu o probleme in ceea ce priveste opunerea parintilor relatiei tale. Aceste lucruri se intampla de obicei in perioada adolescentei, cand copilul nu est suficient de maturizat fizic si emotional, si nu face cele mai bune alegeri. Acest lucru este unul normal. Exista foarte multi tineri care regreta relatiile din adolescenta. Ideea este ca nu vedem niciodata adevaratele defecte ale partenerului, decat dupa un timp, cand relatia s-a terminat si nu mai exista sentimente. Dar cand parintii se implica in relatia ta, si ea este una cat se poate de serioasa, ce facem? Exista cazuri in care tinerii se hotarasc sa se casatoreasca, insa parintii nu sunt de acord cu alegerea noastra. Ce putem face?

De foarte multe ori, parintii catalogheaza o persoana in functie de aspectul fizic sau de reputati pe care si-a facut-o persoana respectiva de-a lungul timpului. Iata cum vei putea sa schimbi parerea parintilor tai si sa ii faci sa iti accepte relatia:

In primul rand, incearca sa organizezi o intalnire cu parintii tai si alesul tau. Explica-le parintilor ca lucrurile nu sunt asa cum cred ei. Scoate-i in evidenta calitatile si lucrurile frumoase cu care te-a cucerit. Spune-le cum te-a facut sa te schimbi, cum te-a schimbat in bine si cate lucruri ai invatat de la el.

Un alt pas, este sa iti convingi partenerul sa renunte la accesoriile rebele si la tinuta vestimentara extravaganta. Trebuie sa apelezi la putin viclenie pentru a avea rezultate.

Este normal ca parintii tai sa observe toate defectele iubitului tau si tu sa nu le observi. Acesta este rezultatul iubirii: ne face sa fim orbi. Explica-le parintilor tai ca nu exista persoana perfecta si ca este nromal sa aiba si el defectele lui. Parintii tai vor fi convinsi de faptul ca il iubesti si nu se vor mai opune relatiei tale.

Tags: , , , , ,

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.