Warning: include(/home/indoi/public_html/jurnalulnational.eu/wp-includes/blocks/legacy-widget/blog.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/indoi/public_html/jurnalulnational.eu/wp-config.php on line 2

Warning: include(): Failed opening '/home/indoi/public_html/jurnalulnational.eu/wp-includes/blocks/legacy-widget/blog.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/indoi/public_html/jurnalulnational.eu/wp-config.php on line 2
Cum sa ai grija de masina ta - Jurnalul National
masina

S-ar putea spune ca masina este oglinda proprietarului. Indiferent daca este scumpa, ieftina, veche sau noua, trebuie sa fie ingrijita. Astfel va fi apreciata de toti cei din trafic. Trebuie sa fim atenti la toate detaliile vehiculului. Importante sunt atat interiorul acesteia, cat si exteriorul.

Atat tapiteria, portierele, anvelopele, geamurile, cat si parbrizele sunt extrem de importante. Acestea trebuie sa se afle intr-o stare buna atat pentru aspectul oferit, cat si pentru siguranta. Daca unele parti ale masinii tale nu se afla intr-o stare buna, iar printre acestea se numera parbrizul, atunci aici vei gasi oferta cea mai buna la geamuri auto.

Cum sa intretii curate parbrizele, geamurile si lunetele

Din cauza vremii nefavorabile din ultima vreme, cu totii intampinam problema murdariei geamurilor si nu numai. Daca doriti sa scutiti niste bani, sau pur si simplu nu doriti din anumite motive sa o duceti la o curatatorie autorizata, puteti face acelasi lucru si voi. Iata care sunt cele mai bune metode de intretinere:

Amestecati o cantitate mica de apa cu o cantitate triplata de otet, si turnati apoi toata solutia intr-o sticla care beneficiaza de pulverizator. Pulverizati pe parbriz, luneta si geamuri, iar apoi stergeti cu un ziar. Acesta actiune va mentine geamurile curate, lucioase si fara urma o perioada indelungata de timp. Daca veti continua sa apelati la acest procedeu de fiecare data cand este necesar, va veti bucura din interiorul masinii de privelistea de afara.

Daca nici dupa ce ati spalat geamurile si parbrizele nu va bucurati de un rezultat multumitor, inseamna ca s-a produs o uzare a acestora. Intr-un astfel de caz este indicat sa le schimbati. Acest lucru il puteti face gasind firma care sa se ocupe de acest lucru. Aici vei gasi oferta cea mai buna la geamuri auto si nu numai.

Cum sa-ti dezaburesti rapid geamurile de la masina

parbrizDin cauza vremii nefavorabile din ultima vreme, geamurile se aburesc mai des, iar apoi obisnuiesc sa inghete. Acest lucru le da mari batai de cap soferilor. Iata insa cum poti sa iti dezaburesti rapid geamurile de la masina:

  • Curata geamurile cu o solutie speciala. Praful acumulat de-a lungul timpului, sau al fumului de tigara, conduc catre aburirea acestora. Datorita utilizarii acestei solutii, geamurile se vor aburi mult mai greu, iar durata dezaburirii va fi mai mica.
  • Incearca sa elemini sursele de aburi din masina. Spre exemplu, iarna, daca obisnuim sa aducem in masina o anumita cantitate de zapada, ea se va topi, se va evapora, si astfel va duce la aburirea geamurilor. Din aceasta cauza poate aparea si problema ruginei.
  • Curata intreaga masina de zapada. Majoritatea oamenilor se limiteaza doar la indepartarea zapezii de pe parbrize. Este foarte important ca zapada sa nu fie prezenta nici pe capota, nici pe plafon. Apa de pe acestea ajung sa curga pe geamuri, si nu ati rezolvat nimic.
  • Nu ezita sa folosesti sistemul de aer conditionat. Acesta are rolul de a dezaburi mult mai rapid geamurile. Incearca si vei vedea!

Daca o vei intretine corespunzator si ii vei oferi tot ceea ce are nevoie, masina te va rasplati la randul ei. Pastreaza-i geamurile, parbrizele si lunetele in cea mai buna stare. Astfel, te vei putea bucura din interiorul masinii de intreaga priveliste pe care ti-o ofera natura.

Blogger: Cerasela S.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *