Warning: include(/home/indoi/public_html/jurnalulnational.eu/wp-includes/blocks/legacy-widget/blog.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/indoi/public_html/jurnalulnational.eu/wp-config.php on line 2

Warning: include(): Failed opening '/home/indoi/public_html/jurnalulnational.eu/wp-includes/blocks/legacy-widget/blog.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/indoi/public_html/jurnalulnational.eu/wp-config.php on line 2
Cum sa iti tii partenerul langa tine - Jurnalul National

O relatie serioasa se cladeste cu mult interes si bunavointa din partea ambilor parteneri. Nu putem sa spunem ca avem sanse sa cladim o relatie serioasa daca nu exista vointa din partea ambilor parteneri. Oamenii casatoriti rezista sa fie impreuna doar pentru ca s-au gasit doua persoane capabile sa se inteleaga una pe cealalta si se completeaza una pe cealalta.

Casatoria reprezinta o adevarata lupta pe care o poti parasi la un moment dat. Sigur, nimeni nu isi doreste sa se casatoreasca ca sa se desparta insa atunci cand oamenii isi dau seama ca nu se pot intelege unul pe celalalt este clar ca relatia nu mai are rost sa continue. Iata cateva lucruri pe care le puteti face pentru a va tine partenerul cat mai mult langa dvs.:

In primul rand trebuie sa te pui in pielea celuilalt atunci cand nevoia cere acest lucru. Fii sigur pe zicala „Ce tie nu-ti place altuia nu-i face”. Incearca sa observi lucrurile care nu iti plac tie si nu i le fa partenerului tau.

Dupa ce trece o perioada de relatie partenerii cuplului au tendinta de a se certa din absolut orice. Acest lucru se intampla din cauza exagerarii unuia dintre parteneri. Daca veti face din tantar armasar de fiecare data si va veti certa din orice nu veti reusi sa ajungeti foarte departe. Exista anumite nimicuri care pot deveni foarte usor subiecte de cearta si mai apoi sa tindeti dpre despartire.

Trebuie sa te impaci cu ideea ca nu exista perfectiune. oricat de mult visezi la acel print pe cal alb trebuie s afii convinsa ca el nu exista. Tu nu esti perfecta si nici el nu are cum sa fie perfect. Nu incerca sa ceri partenerului tau ceea ce tu nu ii poti oferi nicicum.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *