Curatenia generala ne poate da mari batai de cap mai ales atunci cand in jurul nostru totul este vraiste. Din punctul meu de vedere curatenia generala este acea curatenie care se efectueaza la sfarsitul sezonului si include mult mai multe activitati decat curatenia saptamanala pe care o facem sambata. Cand facem curatenie generala trebuie sa luam in vedere toate locurile pe care le avem de curatat. Acum va trebuie sa amutam toata mobila, sa stergem toate suprafetele si sa facem curatenie in toate locurile, indiferent ca vorbim despre praf sau despre rugina si mucigai.

Curatenia se incepe prin a elibera zonele. Trebuie sa aranjati hainele aruncate prin casa, si sa faceti in primul rand curatenie in dulapuri. Curatenia se incepe cu o singura camera si nu incepem niciodata cu toate odata. Se fac mai intai de toate dulapurile dupa care incepem sa aranjam totul prin camera. Dupa ce hainele sunt foarte bine aranjate in camera puteti sa incepeti sa spalati toate portiunile.

Indiferent daca aveti mocheta, covor, parchet, gresie, podea etc. cel mai indicat este sa folositi aspiratorul. Astfel veti reusi sa indepartati urmele de praf de pe pardoseala si veti putea continua cu un mop pentru a indeparta tot praful.

Baia trebuie sa fie stearga in fiecare zi. Se folosesc lavete cu anumiti detergenti peste cu ajutorul carora se sterge colacul de wc, chiuveta si cada sau cabina de dus. Aveti grija ca aceasta operatiune sa fie una realizata cat mai bine.

Dupa ce ai terminat de facut curatenia generala nu trebuie sa te neglijezi pe tine. Cand ai terminat de facut curatenie trebuie sa iti fac itimp si pentru tine si sa iti faci un dus. Cu siguranta te vei simti extrem de bine si de relaxata sa iesi din baie si totul in jurul tau sa luceasca. De asemenea, daca astepti oaspetii te poti at=ranja si astepta invitatii cu mare drag.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *