dans

Dansul este un mijloc grozav de a ne petrece timpul liber. Dansul este melodia pasilor. Este un mijloc de expresie, o modalitate de transmitere a propriilor stari si sentimente. Ca orice alta arta, dansul ne permite sa ne metamorfozam si sa devenim mai buni si mai frumosi. Dansul este libertate, iar un om liber este mult mai bun si mai frumos decat un om constrans de griji si de probleme.

Ce facem insa daca nu ne pricepem sa dansam ? Daca nu stim sa dansam, nu este nici o problema, putem participa la cursuri de dans. Exista numeroase cursuri de dans la fel cum exista foarte multe tipuri de dans.

De la dansuri clasice, la  dansurile contemporane, dansuri urbane sau dansuri inspirate din dansurile tribale, dansul este foarte variat si a evoluat foarte mult de-a lungul istoriei. Toate aceste tipuri de dans au totusi un lucru in comun. Acest lucru este pasiunea dansului.

Motive pentru care sa participam la un curs de dans

 

1)Dansul este sanatos. Ca orice sport dansul ne ajuta sa ne mentinem in forma si sa fim mai sanatosi.

2)Ar trebui sa invatam sa dansam este un mod amuzant si placut de a ne petrece timpul si a fi mai relaxati.

3)Putem participa la un curs de dans si pentru a cunoaste oameni noi.

4)Dansul poate deveni o pasiune pentru noi si chiar o cariera pentru unele persoane.

5)Dansul este o expresie a propriilor sentimente si poate fi o forma foarte buna de descarcare a stresului.

6)Exista numeroase terapii prin dans, care ne ajuta sa ne exprimam emotiile in mod artistic.

Dansul, arta miscarii, a fost descris de foarta multe lume cu cuvinte deosebite.Cel mai important lucru este, insa, cum ne simtim cand dansam, daca dansul ne ajuta sa fim mai comunicativi, sa reducem stresul, sa fim pro-activi si energici, atunci cu siguranta se merita sa participam la un curs de dans.

 

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *