Se spune ca sunt lucruri pe care sa le faci cel putin o data in viata. Asa ca pentru unii asta inseamna mai degraba sansa de a merge intr-o calatorie de unul singur. Nu pare o atractie in prima faza insa mai apoi iti gasesti si argumente pentru asta.

O vacanta in singuratate nu pare sa fie chiar atat de rau, mai cu seama ca este si o experienta de dorit din care sa ai ceva de invatat, Daca vei refuza aventura si ea te va refuza la randul sau. Iata si care cred unii ca sunt marele avantaje de a calatori singur:

  • Costuri mai mici. Nu putem neglija cel mai important aspect si acela legat de partea de finante. Te costa mai putin…totul pentru ca nu mai e nevoie de un raport la 2.
  • Iti descoperi limitele. De multe ori avem tendinta sa ne cautam persoane care sa fie de acord cu modul si stilul nostru de viata. Asa ca am putea frana aventura unora. Nu acelasi lucru se poate spune cand vine vorba de a calatori singur.
  • Nu cauti convingere sau aprobare de la nimeni. Cu un program mai liber ca atunci cand mergi in grup sau cu un partener, o calatorie de unul singur iti asigura si nivelul de intimitate de care ai nevoie. Pana la urma un astfel de episod nu strica sa se intample o data la un interval de timp.
  • Timp doar pentru tine. Poate ca intr-un mod mai egoist insa total adevarat pana la urma, calatoria de unul singur iti aduce si doza aceea de maxima placere cand tu si numai tu contezi. Cat de bine suna asta?

 

Desigur, unii isi cauta si ceea ce tine de aventura la un nivel superior, cand se gandesc ca pot avea parte de o partenera pasagera si straina.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *