ciaCIA este o organizatie de notorietate ascunsa, insa de-a lungul anilor cateva din secretele sale au reusit sa iasa la lumina. De la socant, prostut, pana la „nu e sigur pentru munca”, echipa All Time 10, a compilat un videoclip infatisand unele din cele mai putin tacute actiuni a agentiei.

Videoclipul infatisaeza operatiuni esuate si protocoale intinse pentru decenii, multe dintre care au implicat tensiunile mari dintre Statele Unite ale Americii si Rusia.

Exista chiar si o operatiune ce a implicat o pisica spion, care din pacate nu a functionat. Totusi, ar trebui sa aveti grija ce vorbiti cu pisica, pentru ca nu se stie niciodata.

Mai jos aveti niste adevaruri deprimante :

Oamenii de stiinta cred ca au descoperit cea mai singuratica balena din lume, care calatoreste singura si nu poate comunica cu alte balene.

Oamenii de stiinta au descoperit pentru prima data cantecul balenei in anul 1992 si il cerceteaza de atunci. Mamiferul misterios canta la o frecventa de 52 de hertz, o frecventa mult mai inalta decat alte specii de balene care folosesc 15-25 de Hertz.

Oamenii de stiinta au omorat accidental in anul 2006, cel mai batran animal din lume.

Ming, scoica de rau, avea 507 ani cand oamenii de stiinta au deschis-o sa vada cat de batrana era. In cele din urma descoperind ca Ming era, de fapt, unul dintre cele mai batrane animale cunoscute pentru stiinta, acestia au ucis-o accidental cand i-au spart carapacea.

Porcii pot experimenta deprimarea.

Medaliatii cu argint se simt mai rau in legatura cu realizarile lor decat medaliatii cu bronz.

Cercetatorii de la Universitatea Cornell au descoperit ca medaliatii cu argint se concentreaza pe faptul ca au pierdut aurul, in timp ce medaliatii cu bronz se bucura fiindca nu au plecat acasa cu mainile goale. In alte cuvinte, medaliatii cu argint se simt ghinionisti, in timp ce medaliatii cu bronz se simt norocosi ca au castigat ceva.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *