carti_audio

carti_audio

Cu totii citim din cartile clasice, insa putina lume stie ca avem ca optiune si faptul de a asculta carti audio.

Ce sunt cartile audio ?

Cartile audio sunt acele carti care sunt citite si inregistrate pentru a putea fi ascultate. Astfel de carti au fost special realizate pentru a putea aduce cultura in activitatile noastre zilnice. Acesta initiativa a fost luata pentru a promova lectura chiar si pentru persoanele cu dizabilitati care de exemplu nu pot sa citeasca, sau pentru oameni care sunt prea ocupati cu activitatile lor zilnice pentru a mai lectura. Chiar si copiii pot asculta o carte audio si pot invata foarte multe lucruri utile din respectiva carte.

Cartile audio sunt o tehnologie noua si foarte utila care aduce oamenilor bucuria lecturii in viata de zi cu zi. Faptul de a asculta o carte audio presupune faptul de a invata foarte multe despre viata si despre importanta lecturii. Cartile audio sunt o tehnologie alternativa cartilor obisnuite.Pot fi considerate utile si din punctul de vedere al sanatatii deoarece previn obosirea ochilor pe echipamente de afisare cum ar fi tablete, telefoane sau alte dispozitive, dar si obosirea ochilor pe cartile clasice.

Cartile audio pot avea aplicatii in educatie. Insa putem asculta carti audio ori de cate ori ne dorim sa invatam ceva nou, sa ne documentam sau sa ne relaxam ascultand o carte. Se zice faptul ca prin cultura intelegem efortul nostru de a invata in afara studiilor scolare. Cartile audio sunt create special pentru acest scop, de a ajuta oamenii in efortul lor de autoeducare. Cartile audio sunt foarte asemanatoare cu casetele sau cd-urile. Este important sa citim cat mai multe carti chiar si atunci cand nu dispunem de timpul necesar. Pentru astfel de situatii putem folosi cartile audio care ne economisesc timpul si ne permit sa ne culturalizam chiar si in timpul liber.

 

 

 

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *