Scapa de dramaAlege, diplomatie sau liniste ?

De vreme ce te maturizezi, realizezi ca a fi onest si a fi sincer, nu inseamna sa spui tot ceea ce gandesti. Ai doua optiuni, fie inveti sa fii diplomat, iar daca aceasta ruta este prea politicoasa pentru tine, atunci invata sa taci. Daca nu alegi niciuna dintre acestea, vei fi inconjurat de probleme.

Nu oferi sfaturi daca nu esti intrebat.

In timp ce nu putem sa avem grija de cei apropiati ce sufera. Daca nu esti parinte pastreaza-ti opiniile pentru tine. Nimeni nu vrea sa stie cum ar trebui sa-si conduca viata. In afara de acest lucru, sfatul este intotdeauna mai bine primit cand cealalta persoana este deschisa si iti cere un sfat.

Nu, nu stii ce este mai bine pentru toata lumea din jurul tau.

Cu totii credem ca stim ce este mai bine pentru lume, ce ii include pe prietenii si familia noastra. Credem ca stim cum ar trebui sa se comporte, ce este bun si ce este gresit. In realitate nu stim, fiindca Dumnezeul ne-a dat tuturor minte pentru un motiv, si acela este ceva numit destin.

Fii sincer.

Nu este intotdeauna usor sa fii sincer si cateodata, unii ar putea lauda si oferi promisiuni false, dar in termen lung, aceste lucruri nu vor face decat sa te afecteze. De multe ori este mai bine sa nu spui nimic, decat sa minti.

Fii bun.

Pana acum se pare ca trebuie sa fii un om cu inima de gheata pentru a-ti pastra viata simpla. Insa nu este cazul. Mai des decat a fi compatimitor, in acelasi timp firm, poti sa te pastrezi la un brat distanta de probleme. Nu toata lumea este cel mai bun prieten al tau. Nu esti pe cale sa mori pentru toata lumea.

Si in ultimul rand, ar trebui sa nu barfesti, barfele duc la zvonuri si o comunicare rea.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *