Andrew Wilson EA CEO

Electronic Arts isi schimba mentalitatea

By admin

17 mai 2022

Andrew Wilson EA CEOSub noua conducere al CEO-ului Andrew Wilson, Electronic Arts isi schimba mentalitatea pentru a deveni o companie axata mai mult pe jucatori. Vorbind cu Bloomberg despre primele 9 luni in acest rol si ceea ce vrea sa obtina mai departe, Wilson a recunoscut ca Electronic Arts nu a fost vazuta intotdeauna in cea mai buna lumina, si a spus ca este job-ul sau sa schimbe acest lucru.

Wilson a spus onest, ca atunci cand a obtinut acest rol, si-a dat seama ca pe piata nu facea nimic din ceea ce puteau pentru jucatori. Iar obiectivul sau numarul unu era sa reintroduca mentalitatea jucatorilor, o cultura concentrata pe jucator inauntrul organizatiei.

Wilson a spus ca Electronic Arts poate deveni o companie in care jucatorul este perimul intr-un numar de moduri, unul prin care se afiseaza jocurile mai devreme, cum a facut compania la E3 cu urmatorul Mass Effect al celor de la Bioware si noul IP. O alta cale sa faca acest lucru este sa realizeze beta-uri publice mai devreme in procesul de producere, lucru care l-a facut compania cu Battlefield Hardline, momentan inca in bete pe PC si Playstation 4 inainte de lansarea sa deplina pe 21 Octombrie.

Mai departe decat atat, Wilson a spus ca decizia celor de la Electronic Arts de a nu lansa un nou joc Need for Speed in 2014, facand anul acesta primul in ultimul deceniu fara un nou joc, este un testament pentru noua mentalitate Electronic Arts pentru jucatori. Compania nu va lansa un joc, daca nu este grozav, chiar daca dureaza mai mult timp decat a fost anticipat pentru a ajunge acolo.

Intrucat, introducerea acestor metode in care jucatorul conteaza, Wilson spune ca fanii deja raspund, iar feedback-ul din partea comunitatii de gaming a fost cu adevarat pozitiv, dupa spusele sale.

De asemenea in interviu, Wilson a dezvaluit o strategie mai mare Electronic Arts unde compania se va concentra pe construirea jocurilor pe care oamenii la pot juca luni si luni.

Tags: , , , ,

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.