Femeie antrenament

Exercitiile din programul tau aglomerat

By admin

20 mai 2022

Femeie antrenamentNu imi pasa daca a fost o solutie sau daca sa faci sala a fost parte din viata ta pentru multi ani, pentru a gasi timp constant sa exersezi este dificil. Cu totii ducem vieti nebune cu program aglomerat. Si adauga la toate astea putina lipsa de motivatie, si a trecut o luna de la ultima zi de antrenament.

Vorbim despre a gasi 30 de minute, de cateva ori pe saptamana, pentru a exercita putina energie fizica. Daca acest lucru este prea mult pentru cei care sunt dependenti de munca, exista cateva micro exercitii ce se pot realiza daca merita, realizandu-ti un program de antrenament si tinandu-te de el este foarte important.

Iata cateva modalitati de a te furisa in sesiunile de la sala de antrenament :

Foloseste-te de ora de pranz

Ora de pranz este o oportunitate grozava de a pleca de langa birou, de a-ti intinde picioarele si a-ti reimprospata mintea si corpul. Dar multi dintre noi cadem intr-o capcana muncind la amiaz, inghesuindu-ne pe gat un sandwich, in timp ce citim emailuri, sau mergand la o cafenea din zona sau un restaurant pierzand timpul cu colegii.

Daca ai obiceiul de a munci la pranz, cauta o clasa de exercitii langa locul tau de munca, ce merge la pranz. Daca ai un motiv sa-ti parasesti biroul, va fi mai usor sa-ti iei o pauza potrivita.

Daca te bucuri de partea sociala a pranzului, de ce sa nu mergi la o plimbare cu cativa colegi? Am avut job-uri de vara ca si studenti, unde majoritatea angajatilor aveau obiceiul de a-si lua cate o pauza de jumatate de ora de plimbare in timpul orei de pranz, si a fost una din cele mai fericite si sanatoase locuri in care pot sa spun ca am lucrat vreodata, fiindca nu vezi in fiecare zi asa ceva.

 

Tags: , , ,

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.