In sezonul cald avem mereu de a face cu insecte, tantari, furnici, paianjeni, gandanci, etc. Acestea sunt destul de periculoase pentru copii deoarece le poate afecta destul de multa starea fizica si pe cea psihica. Bubitele acelea rosii care pot aparea pe pielea copilului tau nu iti vor placea deloc si chiar daca ti-ai dori foarte mult sa fie imun la intepaturile insectelor acest lucru nu va putea fi usor de realizat.

Cum poti preveni intepaturile de insecte

In primul rand, cel mai indicat ar fi sa eviti sa iti scoti bebelusul sau copilasul la plimbare seara cand apar foarte multi tantari. In cazul in care iesi cu micutul tau evita in orice caz lacurile, baltile sau alte locuri unde tantarii sunt „la ei acasa”.

Sigur, copilul tau are nevoie de activitatile zilnice pentru a creste si pentru a se dezvolta frumos> de aceea nu trebuie sa il privezi nicidecum de lucrurile pe care el le iubesti sau sa il tii in casa pana cand da frigul afara.

O alta solutie la care poti apela cu incredere sunt acele spary-uri care au rolul de a tine tantarii cat mai departe. Exista tuburi si pentru copii care nu ii va afecta viata copilului sub nici o forma. Cum arata acest spray? Este vorba despre o textura usoara care se pulverizeaza pe piele si se lasa cateva minute pana cand intra in piele. Nu este o solutie lichida care va ramane permanent pe piele ci se usuca si va veti simti impreuna cu copilul dvs. ca si cum nici macar nu ati folosit spray-ul iar tantarii vor sta foarte departe.

In cazul in care folositi spary-ul pulverizator pentru indepartarea insectelor trebuie sa aveti grija sa ii faceti copilului baie inainte de culcare. Nu uitati acest detaliu indiferent daca va grabiti sau nu, baia este obligatorie dupa ce v-ati pulverizat spray-ul.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *