stailer

Timpul este cel mai mare dușman al zilelor noastre. Oricât am încerca să îl păcălim, oricât am încerca să ne programăm activitățile, parcă tot am mai avea nevoie de câteva ore în plus. Acest lucru este cu atât mai mult valabil în cazul unei programări la un salon de hair-styling. Cu diferența că, după ore bune petrecute căutând un salon sau un stilist favorit, mai petreci câteva ore pe scaunul de așteptare, pentru eliberarea unui loc și pentru a beneficia de serviciile pe care le dorești.

De puțin timp însă, obținerea unei programări la un salon de beauty sau de coafură nu mai constituie o problemă pentru tine. Stailer îți pune la dispoziție saloanele și stiliștii disponibili în zona ta de interes fără niciun efort.

Practic, o programare aici durează doar câteva secunde, aproape mai puțin decât un slide pe telefonul mobil pentru o postare pe rețelele de socializare. Să vedem însă pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a descoperi stiliștii din zona ta, cu ajutorul platformei Stailer.

Introdu filtrele care te interesează

Este de ajuns o simplă vizită pe site, pentru a înțelege modul de funcționare al platformei de programări Stailer. Nu trebuie să te deplasezi la salon pentru a vorbi cu stilistul, nu e nevoie nici măcar să mai dai telefon sau mesaj în vederea interogării sau a obținerii unei programări. Primul lucru pe care îl ai de făcut este să introduci din start filtrele care te interesează, astfel încât Stailer să îți furnizeze răspunsuri personalizate pe dorințele tale.

Practic, unul dintre marile neajunsuri ale paginilor de prezentare și ale site-urilor de prezentare pentru saloanele de styling îl reprezintă lipsa unui sistem de programări rapid și eficient. Stailer încearcă să remedieze acest neajuns, printr-o platformă simplă și intuitivă, în care nu trebuie să introduci decât câteva date pentru a-ți fi afișate rezultatele cele mai relevante: oraș, gen, servicii dorite și ora programării.

Alege salonul sau stilistul

După ce ai introdus filtrele de interes, vei observa cât de simplă devine pentru tine căutarea unui salon sau chiar a unui stilist. Căci, precum am mentionat in acest articol, Stailer nu este doar despre clienți sau despre saloane. Este ceva mult mai mult de atât. Este locul în care dorințele tale se întâlnesc cu unii dintre cei mai buni specialiști care sunt capabili să-ți ofere serviciile alese de tine.

Platforma nu îți pune practic la dispoziție doar o listă a saloanelor, ci poți vedea inclusiv detalii de interior, prin intermediul unor imagini relevante, precum și programul de lucru sau stiliștii disponibili. Stailer are chiar un câmp special de căutare destinat stiliștilor, unde, dacă vei introduce numele unuia dintre ei, îți va indica salonul, programul de lucru și datele de contact la care poți obține o programare.

Obține o programare

În ceea ce privește obținerea programării la stilistul preferat, aceasta o poți obține prin introducerea datelor tale de contact pe secțiunea dedicată salonului sau stilistului, după care vei primi un SMS de confirmare. Nimic mai simplu, nu-i așa? Iar dacă întâmpini probleme, un specialist îți poate veni oricând în ajutor pe support@stailer.ro.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *