Good old GamesGood Old Games sunt incantati sa ne anunte dupa multe deliberari ca au decis ca urmatorul lor pas sa fie sprijinul pentru Linux. Acum, ei sunt gata sa lanseze jocuri pentru Linux prin intermediul site-ului oficial GOG.com. Acestia au lucrat sa aduca jocurile de Linux pentru serivicul lor de cateva luni, si mult mai multe, dar au vrut neaparat sa anunte ceea ce vine curand pe distribuitorul digital de langa tine.

Ce este GOG? Good Old Games este un site care vinde jocuri in varianta digitala. Orice joc cumperi, il detii si nu are DRM. (DRM, numit si protectia de copii, incearca sa te controleze pe tine si jocurile tale, dar acestia vand toate jocurile fara aceasta protectie). Descarcara, reinstaleaza, sau fa un backup fara nici o limita, in timp ce poti intotdeauna sa descarci din nou un joc prin intermediul Gog, poti sa le instalezi pe toate computerele de acasa sau sa le salvezi pe un DVD, neavand limite.

Acestia isi vor lansa initial sprijinul pentru Linux pe Good old Games cu Ubuntu si Mint. Asta inseamna ca au inceput sa testeze jocuri sau configuratii, si-au antrenat echipa la Linux-speak si in general s-au echipat pentru o mare lansare de macar 100 de jocuri disponibile pentru clienti. Acest lucru, bineinteles, va include vanzari de jocuri care sunt deja pe clientul Linux, dar de asemeni le vor aduce jucatorilor de pe Linux o varietate de jocuri pentru prima oara, sprijinit oficial si mentinut de un magazin ca al lor.

Acest lucru, dupa cum l-au mentionat, este ceva ce vor face in stadiile de mai devreme, in asa fel incat nu putem vorbi despre ce jocuri vor face parte din Good Old Games, cand vor face lansarea pe Linux, asta fiind de asemeni un mister pana si pentru ei, inca nestiind toate jocurile pe care o sa le transforme.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *