Warning: include(/home/indoi/public_html/jurnalulnational.eu/wp-includes/blocks/legacy-widget/blog.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/indoi/public_html/jurnalulnational.eu/wp-config.php on line 2

Warning: include(): Failed opening '/home/indoi/public_html/jurnalulnational.eu/wp-includes/blocks/legacy-widget/blog.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/indoi/public_html/jurnalulnational.eu/wp-config.php on line 2
Greseli facute de noii angajati - Jurnalul National
nounou

A merge la noul loc de munca poate fi in egala masura o provocare dar si ceva infricosator. Pe de o parte esti entuziasmat pentru ca te alaturi unei noi companii, pe de alta parte esti ingrijorat pentru ca poti face greseli minore care vor fi folosite impotriva ta.

Un nou angajat este sub observatie directa la inceput si orice greseala facuta in perioada de proba il poate costa serviciul. Prin urmare este foarte important sa actioneze in asa fel incat sa isi asigure jobul, si sa urmeze cele cateva sfaturi enumerate in continuare.

  • Pui intrebari prea multe sau prea putine – oricare din aceste doua comportamente nu iti sunt benefice. Cand pui prea multe intrebari pari nestiutor in conceptia unora, iar daca nu pui intrebari deloc sau prea putine poti sa pari dezinteresat.
  • Nu esti proactiv – eroare grava. Din nou poti fi privit ca o persoana dezinteresata. nu trebuie sa spui niciodata „Asta nu tine de mine”. Trebuie sa arati angajatorului ca esti o persoana de valoare, pe care se poate baza, asa ca va trebui sa cauti sa iti asumi cat mai multe responsabilitati.
  • A te astepta sa te ghideze seful tot timpul este o greseala. Desigur, in primele zile va trebui sa fii indrumat, dar nu fa din asta o obisnuinta. Va trebui sa inveti sa te descurci singur.
  • Ca angajat nou nu trebuie sa te comporti ca si cum stii totul. Chiar daca ai o experienta bogata in domeniu, nu fa greseala de a considera ca parerea ta e una mai buna decat a celorlalti. Poate sa nu fie asa si atunci cariera ta va avea de suferit chiar de la inceput.
  • Nu trebuie ca un nou angajat sa fie prea agresiv, competitia la locul de munca este benefica, insa nu trebuie exagerat.

Ca proaspat angajat, va trebui sa construiesti relatiile cu ceilalti angajati si cu superiorii ca niste relatii bazate pe incredere. Nu astepta laude din partea sefilor sau colegilor cand iti faci treaba bine. Cere sfaturi si feedback tot timpul, pentru a-ti putea imbunatati munca si nu uita sa mentii relatii bune cu toata lumea.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *