stailer

Dacă am întreba o sută de români care este cel mai enervant moment atunci când doresc să meargă la un salon de beauty, ar răspunde cu siguranță că orele întregi pierdute cu datul telefoanelor pentru a găsi un loc liber.

Este o problemă întâlnită foarte des în rândul persoanelor care merg la un salon de înfrumusețare, iar de multe ori renunță și preferă să se coafeze sau să se machieze acasă, mai ales înaintea unui eveniment important. Ori acest lucru este destul de frustrant, mai ales că rezultatele de acasă nu se compară cu cele ale unui specialist în domeniu.

Platforma online Stailer rezolvă această problemă în mai puțin de 2 minute

Și cum la orice problemă există și o rezolvare, platforma online Stailer a fost lansată pe piața din România exact pentru acest considerent. Este o platformă online care ne ajută să ne programăm la orice salon dorim, fără a mai fi condiționați de nimic, nici măcar de a da un telefon. Astfel că, în scurt timp, a ajuns să fie foarte apreciată de publicul larg și accesată în egală măsură.

Cu platforma Stailer te poți programa la un salon de beauty la orice oră din zi sau din noapte, în mai puțin de 2 minute, iar acest lucru face să economisim timp prețios. Chiar dacă este lansată momentan doar în 5 orașe din țară precum Iași, Timișoara, Oradea, Cluj Napoca și București, este așteptată și în celelalte colțuri ale țării. Mai multe informatii extra se pot vedea aici.

De ce Stailer?

De ce nu? Pentru că suntem deschiși la nou, pentru că ne dorim calitate și performanță, pentru că ne dorim să fim în tendințe și pentru că ne dorim să ne eficientizam timpul. Sunt doar câteva dintre motive pentru a alege să ne programăm cu platforma online Stailer.

În plus, platforma Stailer este 100% gratuită și se adresează atât femeilor cât și bărbaților pentru că vine cu o gamă largă și diversificată de servicii din care se poate alege în funcție de nevoi. Dacă vrei să te programezi la un salon de beauty pentru a te vopsi spre exemplu, intri pe Stailer, îți alegi stilistul și salonul, iar acolo vei găsi toate detaliile necesare, inclusiv costurile și durata serviciului, astfel că îți poți organiza mult mai ușor timpul în acea zi.

Dacă nu te-am convins până acum, intră pe stailer.ro și te vei convinge singur.

Date de contact:

support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *