covoare-ro.ro

Idei pentru decorul camerelor copiilor

By admin

20 mai 2022

Se stie ca cei mici sunt mai speciali cand vine vorba despre lucrurile lor personale. Pentru ei nimic nu este prea mult si nici o combinatie de culori nu poate da gres, atata timp cat este jucausa si plina de veselie. Insa, in ziua de azi, pe langa asta, inovatia este secretul decorarii camerelor copiilor. Si preferintele acestora sunt la fel de importante, de aceea trebuie avuta in vedere si parerea lor personala, deoarece este vorba despre spatiul in care acestia isi vor petrece o mare parte din zi si din noapte.

Si copiii pot veni cu o idee

Este foarte indicat ca si copiii nostri sa aiba parte de acelasi nivel de confort ca si noi, adultii, dar mai ales de un spatiu a lor personal in care sa se poata retrage, in care sa isi faca temele, sa se odihneasca si sa isi invite prietenii atunci cand isi doresc acest lucru. Inainte de a incepe sa decorezi dormitorul unui junior, este bine sa ai in vedere varsta lui, genul si preferintele sale in materie de culori, de modele, de stiluri si de mobila.

Nimeni altcineva nu va putea sa isi dea mai bine cu parerea referitor la aranjarea camerei unui copil decat el insusi. Daca este suficient de mare si ceea ce sustine el nu intrece masura, ai putea sa ii iei in considerare dorintele, ba chiar ai putea sa mergi cu el la cumparaturi. De asemenea, pentru a personaliza si infrumuseta cat mai bine spatiul intim al acestuia, ati putea sa cautati pe internet idei de decorare a camerei, dar puteti sa si rasfoiti si sa consultati reviste de design interior care sa va ajute cu idei privitor la cum va arata camera pe viitor.

Pete de culoare

Nu este vorba despre o camera curcubeu, deoarece este suparatoare si nimeni nu va putea sa stea acolo pentru mai mult de jumatate de ora. Insa, cateva nuante ale peretilor, ale covorului, mobilierului si lenjeriei de pat, bine asortate intre ele, vor da lovitura si vor face camera copilului sa se simta de asa natura. Cele mai frumoasa covoare pentru copii asteapta sa fie cumparate si amplasate in camera acestora pentru a inveseli atmosfera, a o transforma intr-una de basm sau pentru a personaliza minunat incaperea.

Luminile trebuie sa fie si ele alese cu atentie, deoarece copilul are nevoie de luminozitate in camera atunci cand studiaza, cand isi face temele, cand citeste sau atunci cand se joaca intr-o zi cand este innorat afara. De exemplu, o serie de lampi de birou sunt potrivite pentru programul de teme si invatat, iar o lustra moderna este nemaipomenita pentru a lumina intreaga zi camera, atunci cand este vorba despre joaca, despre petrecerile celui mic sau pentru ordonarea camerei.

Tags: , , , ,

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.