Lionsgate-logoLionsgate, compania de productie responsabila pentru Mad Men, printre alte show-uri si filme, vor sa se extinda la tipurile de continut pe care le creeaza, o extensie care va ajunge in industria jocurilor video. Nici un proiect specific nu a fost dezvaluit, incluzand daca va construi propria echipa de productie interna. Anuntul de azi se refera la realizarea unei investitii in jocurile existente si imprumutarea francizei Lionsgate si alte propritetati brandate in spatiul jocurilor. In alte cuvinte, am putea vedea jocuri bazate pe Mad Men, The Hunger Games, Twilight sau alte proprietati in care esti implicat, dar acest lucru este o pura speculatie la acest punct.

Lionsgate l-a numit pe Peter Levin, presedintele celor de la Interactive Ventures si Jocuri. In aditia cofondarii Nerdist Industries, munca precedenta al lui Levin a inclus servirea ca sfatuitor pentru realizatorii jocului Angry Birds, Rovio si producatorii Finnish, Next Games.

Experienta ar sugera ca Lionsgate ar putea sa se concentreze pe jocurile de pe platformele mobile. Anunturile de azi nu indica daca asta e cazul, dar spune faptul ca, compania a remarcat ca, consumatorul cheltuie pe mobil si jocurile de mobil cu 130 la % mai mult ca anul trecut.

CEO-ul celor de la Lionsgate, Jon Feltheimere a spus ca :

„Peter este o potrivire perfecta pentru cultura noastra antreprenoriala, si este ideal calificata sa continue sa creasca afacerea continului nostru in spatiul jocurilor video si alte asociatii digitale interactive. Gaming-ul a devenit una din cele mai explozive zone de cresteri al afacerii de continut, si Peter spune ca vor construi un portofoliu de proprietati digitale premium in timp ce isi extind afacerea in filme si programarea televiziunii in continutul digital de asemenea.”

Numele Lionsgate a fost conectat cu afacerea jocurilor video si inainte, avand dezvoltare externalizata a legaturilor cu jocurile, incluzand titlul de iOS pentru Hunger Games.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *