stailer

Încearcă chiar acum aplicația Stailer!

By admin

27 noiembrie 2022

Nu este niciodată ușor să găsești un loc liber la salon. Persoanele care vor să se bucure de puțină îngrijire au nevoie de o programare la salon. Stailer este aplicația și platforma destinată digitalizării programărilor la salon și vine în ajutorul tău pentru a avea parte de unele dintre cele mai bune servicii de înfrumusețare.

Cu Stailer vei obține o programare rapidă

Incearca aplicatia Stailer și vei avea parte de rapide programări la salonul de hair and beauty.  Aceasta poate fi descărcată în mod gratuit din App Store, App Gallery sau din Magazin Play.

Prin aplicație este mult mai ușor să cauți și să te programezi la un salon. Ai mai multe opțiuni astfel încât să poți găsi unul dintre cele mai bune saloane pentru a te coafa sau te tunde. Nu va trebui să mai suni la salon sau să pierzi timp încercând să te programezi. Totul se va întâmpla online și, mai mult de atât, vei primi confirmarea pe loc.

Cu ce vine Stailer nou pentru a te ajuta?

  • Te poți programa cu sau fără cont

Dacă îți vei face cont pe aplicația Stailer vei avea parte de mai multe avantaje. Înregistrarea este foarte simplă și gratuită prin pagina de Facebook. Te poți programa și fără cont la fel de simplu, nu vei depune eforturi suplimentare pentru asta, tot ce trebuie să faci este să ai acces la internet.

  • Poți citi recenziile salonului

Dacă ești sceptic în privința unui salon poți citi recenziile altor persoane care să te determine să iei omai bună alegere pentru tine. Pe Stailer vei descoperi recenziile persoanelor care s-au programat la anumite saloane prin această aplicație și care au o părere clară cu privire la serviciile oferite de salonul respectiv.

  • Ai toate detaliile necesare pe o singură platformă

Persoanele care doresc să se programeze prin Stailer pot accesa oricând aplicația și pot căuta în bara de search a salonului, serviciul dar și hairstylistul care îl interesează. În funcție de ceea ce ai bifat vei obține toate informațiile de care ai nevoie. 

Vei afla informații precum durata serviciului de care vei avea parte, locația, prețul, fotografiile saloanelor, dar și lucrările efectuate și multe alte detalii.

  • Vei avea parte de profesioniști cu experiență

Toți hairstyliștii care sunt prezenți în această aplicație au o experiență vastă în domeniu și sunt la curent cu ultimele trenduri. Iubesc ceea ce fac și te vor ajuta să ai parte de un rezultat wow al look-ului tău. 

Stailer este platforma care a revoluționat industria de beauty

Stailer este o platformă gratuită pe care o pot folosi toate persoanele care vor să aibă un serviciu complex de înfrumusețare. Citeste si aici mai multe informații despre Stailer și despre modul în care această aplicație te poate ajuta.

Poți obține programarea la salonul mult dorit prin Stailer în mai puțin de 5 minute. Accesează site-ul și vei descoperi toate beneficiile pe care această aplicație le oferă. Fără costuri și fără timp pierdut poți obține programarea la salon de care ai nevoie, pentru a avea parte de servicii de răsfăț. 

Date de contact:

support@stailer.ro

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *