stailer

Instalează aplicația Stailer și programează-te rapid la salonul preferat

By admin

1 aprilie 2023

Noua aplicație mobilă de la Stailer vine cu noi îmbunătățiri pentru toți clienții care vor să se programeze la saloanele de înfrumusețare. Aceasta are funcții diferite față de platformă, dar modul de a te programa rămâne la fel. Instalează aplicația Stailer și programează-te rapid la salonul preferat!

În cazul în care nu ai utilizat încă platforma, află că aceasta este simplu de folosit. Intră pe site-ul stailer.ro și vei fi îndrumat către efectuarea programării încă de pe prima pagină. Pentru și mai mult confort, instaleaza aplicatia Stailer. Aceasta se poate descărca pe telefon sau tabletă, oferindu-ți posibilitatea de a te programa de oriunde și oricând. 

Nu mai pierde timpul și descoperă numeroasele beneficii ale acestei aplicații! Saloanele de înfrumusețare și hairstyliștii sunt doar la o atingere de ecran distanță! Prin intermediul aplicației vei putea citi și scrie recenzii despre experiența ta la salon. Aceasta este chiar un criteriu pe care îl folosesc multe persoane pentru a se programa la un salon potrivit. 

Descarcă gratuit aplicația și vezi care sunt funcțiile sale!

Aplicația se găsește în magazinele Google Play, App Gallery și App Store. După ce ai descărcat-o îți poți face un cont de unde poți gestiona programările. Ai posibilitatea de a te reprograma cu ușurință la același hairstylist sau salon, de a vedea detalii despre modul de lucru al unui hairstylist sau despre experiența unor clienți la același salon. 

Prin intermediul funcției Harta Interactivă vei vedea care sunt saloanele din apropierea ta. Pe baza locației tale se vor afișa toate saloanele și hairstyliștii din zonă, alături de distanța exactă dintre tine și ei. Vei putea să te programezi doar la saloane din apropierea ta, fără să fie necesar să le cauți pe toate în listă. 

Aplicația Stailer este foarte utilă pentru toți cei care își doresc să opteze pentru o programare la salon. Fie că vorbim despre femei sau bărbați, serviciile la care poți apela corespund ambelor genuri. Este foarte simplu să beneficiezi de rezervarea locului fără prea multe bătăi de cap și fără efort. Ai aici mai multe detalii despre aplicație, cât și despre platformă. 

Descoperă și platforma în versiunea desktop pentru programările la salon!

Aplicația nu este singura modalitate de a te programa la saloanele de înfrumusețare. Poți opta și pentru platforma în versiunea desktop. Aceasta se poate accesa de pe laptop sau PC, dar și de pe telefon sau tabletă. Platforma stailer.ro pune la dispoziție toate informațiile necesare pentru a finaliza o programare. 

În secțiunea de întrebări frecvente poți afla răspunsuri la următoarele: cum poți face o programare, cum poți anula o programare, cât costă o programare prin această platformă, cu cât timp înainte vei primi notificări despre programare, ce se întâmplă dacă un hairstylist anulează programarea și dacă se poate face una pentru un prieten. 

Atât pe site, cât și pe aplicație ai posibilitatea de a seta remindere despre programare. Dacă optezi pentru platformă, notificările vor veni prin SMS, dacă alegi reminderele prin aplicație, vei fi informat prin alarme de tip pop-up. 

Contact: support@stailer.ro

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *