invitatie de nunta haioasa

Invitatiile de nunta au devenit un motiv in plus de a pune o amprenta de stil pe ceea ce inseamna anuntul pentru marea zi. Cei care tin la detalii nu rateaza sa faca din acestea un motiv in plus de stres, cautand ce se potriveste cel mai bine sau chiar personalizand un anume tip de invitatie. Desigur, „Gusturile nu se discuta” spune o vorba, asadar nu toate cuplurile prefera astfel de tipuri de invitatii. Pentru cei cu un simt al umorului mai dezvoltat invitatiile de nunta preferate par a fi cele haioase.

Urmarind o tendinta din acest punct de vedere piata de profil a raspuns pe masura cu tot felul de optiuni privind invitatiile de nunta. In stil modern acestea adopta tot felul de stiluri, ba chiar si cel hilar ce pare ca ironizeaza ideea de casatorie, de uniune a celor doi.

Invitatiile haioase si cui i se potrivesc

Trebuie spus ca astfel de invitatii nu se potrivesc oricui. Acestea sunt mai degraba de ales de catre cei care au in natura lor un stil de acest gen ce presupune ironia adoptata pentru concepte clasice. Altfel spus, o imagine a unei mirese ce pare ca il „leaga” pe mire starneste rasul, dar pentru altii pare sa nu fie tocmai ideea potrivita de exprimare a intentiei de casatorie.

Mai mult decat atat, depinde si de tematica nuntii. Daca ai pornit cu o tema florala si o anumita combinatie de culori, ar fi bine sa mentii aceasta linie. Asadar, unii se impiedica efectiv de nepotrivirea de design si tema a unei invitatii de nunta haioasa cu ceea ce au ales pana la un moment dat.

Invitatiile haioase si unde le poti gasi

Daca te hotarasti sa alegi acest stil trebuie sa stii ca ai de unde alege. Mediul online este mai mult decat generos pe aceasta nisa, deci nu vei duce lipsa de optiuni. Spre exemplu, poti gasi colectii de invitatii nunta haioase Romania 2018 la invitatiedenuta.ro. Vei avea de ales intre cele viu colorate sau mai simpliste, caricaturi ale mirilor sau tot felul de ipostaze ale acestora.

Poti comanda online. Datorita magazinelor online precum cel mai sus mentionat poti alege ce iti place si comanda instant. Vei avea de ales modelul, completat de plic, daca este cazul, urmand sa specifici care sunt datele si textul de printat. Preturile sunt chiar accesibile, iar daca nimeresti si o perioada a promotiilor, cu atat mai bine.

Invitatiile de nunta haioase – de ce da, de ce nu

Daca inca te framanta ideea de a face o astfel de alegere sau nu gandeste-te la ceea ce doresti sa exprimi prin stilul nuntii tale. Pana la urma despre asta este vorba, despre nota ta de originalitate. In fond, nuntile sunt toate la fel sau despre acelasi fir de poveste; insa farmecul aparte este dat de personajele principale si despre cum pun acestea in tema scena iubirii lor.

Ai in vedere de asemenea ca nunta este un eveniment unic si nu vei dori sa ramai cu regrete. Invitatia de nunta trebuie sa te reprezinte si mai ales sa te multumeasca.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *