family-guy-the-quest-for-stuffFOX si dezvoltatorii TinyCo. au anuntat astazi urmatorul joc de mobile, acest joc se numeste Family Guy : The Quest for Stuff si se va lansa pentru iOS si Android pe 10 Aprilie. Jocul este gratuit de descarcat, la fel ca multe alte jocuri de mobil si este sprijinit prin intermediul microtranzactiilor..

Dupa ce Peter si Ernie puiul urias se arunca in alte incaierari, iar prea iubitul Quahog este distrus si scopul jucatorilor este de a reconstrui orasul. Cu Quahogul in ruine, vei avea nevoie de ajutorul lui Peter sa aduni toate personajele din serialul animat Family Guy, chiar si pe Meg desi nimeni nu o place pentru a reconstrui orasul. In acest joc va trebui sa rezolvi anumite sarcini, cum ar fi oprirea unei invazii extraterestre, culturi religioase si alte calamitati care ameninta din nou la distrugerea orasului Quahog.

Unele dintre celelalte sarcini includ ajutorul lui Peter sa-si atinga dorinta de o viata de a ajunge pirat, calatorind prin multiverse cu Stewie si Brian, asistandu-l pe Quagmire in gasirea insulei pierdute de demult Gold Digger Island si razbunandu-se pe Ernie Puiul Urias.

Dezvoltatorii TinyCo. au muncit impreuna cu Fox si studioul de productie al lui Family Guy, Fuzzy Door, pentru a creea Family Guy : The Quest for Stuff. Jocul caracterizeaza de asemeni talentele vocale ale showului si multe scene si povesti au fost scrise de scriitori show-ului.

Family Guy : The Quest for Stuff vine in intampinarea altui joc mobil al celor de la Fox, The Simpson : Tapped Out. Jocul a fost un succes urias pentru publisherii Electronic Arts, generand mai mult de 130 de milioane de dolarii, bani din microtranzactii pana la ora actuala.

Eu, unul sunt un mare fan Family Guy si astept cu nerabdare sa apara Family Guy : The Quest for Stuff pe 10 Aprilie pentru iOS si Android, desi eu cred ca-l voi juca pe Android.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *