Crytek Logo

Crytek LogoCrytek din Statele Unite ale Americii, un nou studio format de numerosi fosti producatori ai lui Darksiders de la Vigil Games, astazi si-a anuntat primul proiect, un joc de PC si console multiplayer numit Hunt : Horrors of the Gilded Age.

Jocul third-person are loc in sfarsitul anilor 1800 si esti intr-o echipa cu alti trei pentru a inlatura un macel al creaturilor insetate de sange. Crytek a spus ca fiecare lupta se va simti unica multumita sistemul de generare a continutului special, care te face sa te simti ca nu te lupti in acelasi mediu sau sa te infrunti cu acelasi set de inamici de doua ori.

Hunt ofera de asemenea batalii cu bossi, care sunt niste monstri cu adevarat terifianti, iar Crytek spune ca va necesita o colaborare apropiata ca parte din echipa pentru a-l infrange. Se pare ca Hunt va fi ultimul joc free-to-play al celor de la Crytek, dupa cum spun producatorii este ultimul serviciu ca si joc al studioului. Altele includ FPS-ul Warface si recent anuntat-ul titlu MOBA, Arena of Fate.

CEO-ul celor de la Crytek USA, David Adams a spus intr-o declaratie, ca in Hunt : Horrors of the Gilded Age, jucatorii vor continua sa-si numere gloantele si sa tipe dupa ajutor in timp ce se aventureaza mai adanc in lumea intunecata pe care au produs-o acestia.

Hunt va fi afisat la evenimentul E3 de saptamana viitoare, dar daca nu poti sa ajungi la show, Crytek planuieste sa tina un closed beta pentru PC, mai tarziu anul acesta. Poti sa te inregistrezi pentru o sansa de participare la beta astazi, pe website-ul jocului. Jocul full va fi lansat mai tarizu anul acesta.

Ar putea sa existe un alt joc Darksiders in lucru? Adams a spus anul trecut ca dupa ce franciza Darksider nu a gasit nici un cumparator in timpul licitatiei de faliment al THQ, el a vrut sa cumpere IP-ul dar nu este clar daca acest lucru s-a intamplat.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *