joc sparta

Jocul de strategie Sparta

By admin

17 mai 2022

joc spartaAles de Leonidas si plasat in mijlocul celor mai urate razboaie importiva lui Xerxes si a Imperiului Persan, ai fost insarcinat cu conducerea orasului tau. Orasul tau va fi sursa ta de bogatie si de resurse, inima armatei pe care o vei conduce si punctul central al domeniilor tale care vor creste vazand cu ochii.

Misiunea ta ca Archon este de a construi si de a comanda armata, de a-ti creste orasul si de a-l proteja impotriva invaziilor persane. In calatoria ta nemaipomenita in lume acestui joc va trebui sa te confrunti cu rivalitatea oraselor vecine  si cu lupta pentru un loc in istorie. Doar prin intermediul unei diplomatii inteligente, negotul de resurse si formarea de aliante cu alti Archoni, vei putea fi victorios in Grecia Antica. Trebuie sa stii ca alegerile pe care le vei face iti vor determina sansele la succes.

Acordurile si aliantele cu alte orase vor fi facute prin cresterea puterilor ca armata si a abilitatilor tale de a-i face fata lui Xerxes. Semnarea de acorduri cu alte orase iti va permite sa pregatesti noi tipuri de unitati, de a obtine abilitati multiple, si chiar de a construi cladiri. In fiecare zi, Ephors va mai inainta un nou Articol de Acord , pe care il poti folosi pentru a semna si alte contracte cu alte orase. Daca ti se par inutile aceste legi, atunci poti sa faci negot de ele cu alti Archoni la Ephorat. Trebuie sa actualizezi intelegerile pentru a creste statisticile respectivelor unitati si ale cladirilor in cauza.

Daca iti doresti sa fii in varf in lupta impotriva lui Xerxes, trebuie sa inveti bine cum sa iti administrezi cele trei resurse de baza: Bronzul, Granele si Lemnul. Pentru a creste productia acestor resurse, va trebui sa constuiesti ferme, fortarete si hambare. Te vor ajuta la aprovizionarea si securizarea oamenilor din orasul tau. Asadar, daca ai inteles pana acum si daca te-a cucerit acest joc de strategie, iti urez distractie placuta!

Tags: , , ,

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.