ll2Last Life este un joc adventure sci-fi noir pentru PC, Mac si Linux despre o colonie transumanista de pe Marte. Cand un detectiv ucis este imprimat 3D inapoi in existenta, deschide ultimul sau caz pentru a descoperi ce a pierdut, o vanatoarea care dezvaluie coruptia AI, spionajul corporativ, si conspiratia care ar putea fi dus la distrugerea Pamantului.

Last Life este o poveste epica spusa in 3 episoade captivante. Primul lor scop de fonduri de pe Kickstarter le vor permite sa livreze primul episod.

Gameplay-ul este inspirat de jocurile adventure moderne point-and-click, precum Kentucky Route Zero si seria Walking Dead de la Telltale Games. La fel ca si aceste jocuri, Last Life se concentreaza pe atmosfera si relatarea povestii, in timp ce provoaca abilitatile de detectiv de interogare si deductie ale jucatorilor.

  • In acest joc esti in pielea personajului Jack Parker, ucis recent P.I. ; Pamantul a fost distrus 11 ani in urma si nimeni nu are o viata prea buna pe Marte, dar te-ai intors pentru 4 ore.
  • Intrece-te prin strazile sclipitoare ale lui MarsTopia, in timp ce Jack Parker isi vaneaza propriul ucigas.
  • Descopera secrete mortale de la o serie de personaje bizare folosindu-te de farmec, mita sau ceva mai putin placut.

Lumea

Inainte cu 11 ani de a incepe povestea, toata viata de pe Pamant s-a sfarsit. Acum, exista doar cateva milioane de oameni, impartite prin coloniile civilzate ramase a sistemului solar.

Investigatorul Privat Jack Parker a fost unul din putinii norocosi care au scapat de tragedia de pe Pamant. In acea zi josnica, s-a intamplat sa munceasca la un caz pe MarsTopia. A supravietuit la statiunea de destinatie, dar si-a dorit sa nu o fi facut. Ecoul vietii pe care a lasat-o in urma pe Pamant, o viata pierduta pentru totdeauna, crestea in fiecare ora. Pana cand, 11 ani mai tarziu, a fost prin si ucis.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *