Warning: include(/home/indoi/public_html/jurnalulnational.eu/wp-includes/blocks/legacy-widget/blog.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/indoi/public_html/jurnalulnational.eu/wp-config.php on line 2

Warning: include(): Failed opening '/home/indoi/public_html/jurnalulnational.eu/wp-includes/blocks/legacy-widget/blog.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/indoi/public_html/jurnalulnational.eu/wp-config.php on line 2
Lucrurile care distrug relatiile - Jurnalul National

De cele mai multe ori doua persoane care au avut o relatie lunga nu se despart pentru ca nu se mai iubesc ci se despart pentru ca anumite obiceiuri au inceput sa puna stapanire pe ei si voluntar sau nu, acestea nu fac decat sa distruga relatia dintre cei doi.

Toata lumea face anumite greseli fata de partener pe care mai devreme sau mai tarziu le regreta. Iata care sunt pricipalii factori care distrug si deterioreaza o relatie:

Criticile sunt lucrurile care fac primul pas spre o despartire. Este un lucru sa iti manifesti nemultumirea fata de o persoana pentru ca fiecare are nemultumiri. Nu poti sa convietuiesti cu o persoana si sa fie toate lucrurile perfecte intre voi doi. Este normal sa existe anumite nemultumiri sa sa aveti si unul si celalat nemultumiri. Intrebarea este cum expunem aceste nemultumiri partenerului? In primul rand este foarte important sa stim sa facem critici care au rolul atentiona partenerul si de a-i explica ca greseste in anumite privinte. In cazul in care criticile se transforma in reprosuri inseamna ca exista o problema intre voi doi.

Felul in care va comportati zilnic unul cu celalalt este foarte important deoarece poate face diferenta si poate transforma o relatie dintr-o poveste frumoasa de dragoste intr-un adevarat esec. Nu este suficient sa fiti multumiti de partener de doua ori pe an si sa ii declarati marea cu sarea daca in tot restul timpului sunteti nemultumiti si nu va convine nimic.

Comportamentul si atitudinea nepotrivita a unuia dintre parteneri poate aduce relatia foarte usor spre final. De asemenea, atitudinea poate intari sau ucide complet relatia. Este important sa tineti sub control criticile si sa le expuneti in mod constructiv. Incearcati sa spuneti partenerului ce va nemultumeste folosind un ton cald si nicidecum folosind cuvinte jignitoare. Nu va criticati pentru orice lucru minor pentru ca acest lucru va duce spre despartire.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *