Buna Starea

Mentine-te in forma

By admin

17 mai 2022

Buna Starea Buna starea poate fi definita ca un echilibru intre minte, corp si sufletul care rezulta intr-o stare de a te simti bine in general. Mintea, corpul si triunghiul sufletului, triunghiul starii de bine este fundatia unei bune stari.

Oamenii ce sunt noi in buna stare de multe ori sunt introdusi in aceasta parte a triunghiului, ca un exercitiu, o dieta sau o practica care reduce stresul. Pe cat de importante sunt aceste activitati, este mai important sa intelegi intregul triunghi al buna starii si sanatatii.

Corpul. Sunt doua moduri fundamentale de a-ti imbunatati corpul, exercitiile si dieta. Ambele sunt esentiale la buna stare in general, fiindca corpul tau este un templu si ar trebui sa fie tratat ca atare.

Pentru a-ti imbunatati corpul poti face :

Yoga, una dintre cele mai populare si vechi activitati de fitness. Buna starea este o caramida a Yoga. Traditional, Yoga a fost folosita pentru a pregati corpul si mintea pentru meditatie. Acum, Yoga este de multe ori practicata pentru beneficiile sale fizice. La clasele de Yoga la care am participat, meditatia si slavirea sunt intotdeauna primele care sunt taiate. Acest lucru din pacate ar putea reprezenta activitatile mintii.

Antrenament cu greutati. Antrenament cu greutati, sau antrenament de rezistenta, este o modalitate excelenta de a te mentine in forma. In timp ce adaugi muschi, corpul tau va arde mai multe calorii, antremantul cu greutati este esentail pentru a-ti reforma corpul.

Exercitii Cardio. Exercitiile cardio sau cardiovasculare va imbunatati sistemul cardiovascular si rezistenta ta. Fugind, mergand, inotand sau sarind coarda puteti face exercitii cardio.

Dieta. Nu lasa munca grea sa se duca pe apa sambetei. Ceea ce mananci este efectul direct in cum te simti, asa ca folositi mancare sanatoasa. Sunt in procesul de a face tranzitia de toate mancarurile organice si niciodata nu ma simt mai bine.

 

Tags: , , , ,

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.