Warning: include(/home/indoi/public_html/jurnalulnational.eu/wp-includes/blocks/legacy-widget/blog.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/indoi/public_html/jurnalulnational.eu/wp-config.php on line 2

Warning: include(): Failed opening '/home/indoi/public_html/jurnalulnational.eu/wp-includes/blocks/legacy-widget/blog.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/indoi/public_html/jurnalulnational.eu/wp-config.php on line 2
Mini Drona celor de la Parrot - Jurnalul National
Mini Drona Parrot

Mini Drona ParrotZborul dronelor ar putea fi controversat, din motive de confidentialitate si siguranta, dar adevarul de care nu se poate scapa este ca este foarte distractiv. Sunt putine lucruri cum ar fi controlarea de la distanta a unui dispozitiv zburator prin intermediul iPhone-ului tau. Realizeaza o drona putin mai mare decat mana ta, iar distractia se dubleaza. Noua mini drona a celor de la Parrot, Rolling Spider, este foarte potrivita.

Cel mai interesant dispozitiv controlat de la distanta este Parrot Mini Drone. Este un quadrocopter care include inteligenta incorporata si senzorii care il pasteraza sus si intr-o pozitie. Il ridici, aterizezi si controlezi prin intermediul aplicatiei gratuite a celor de la Parrot pentru iPhone, FreeFlight3. De indata ce imperechezi un iPhone cu mini drona, esti capabil sa controlezi cu usurinta drona. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa inclini telefonul in care vrei ca drona sa zboare si sa folosesti controlul de pe ecran pentru a o face sa mearga in fata si in spate.

La fel ca si fratele sau mai mare, drona AR., mini drona a celor de la Parrot, include cascadorii, cum ar fi abilitatea de a se da peste cap in aer. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa selectezi iconita de pe ecran, iar mini drona face restul. Inveti sa controlezi drona destul de repede. Novicilor le ia cateva minute sa invete cum s-o controleze corespunzator.

Spre deosebire de drona Ar. 2 de 300 de dolari, mini drona de 100 de dolari nu poate inregistra videoclipuri. Dar include o camera mica in baza care inregistreaza la 60 fps si este folosita in principal pentru stabilitate. De asemenea permite fotografierea VGA, ce suna destul de nefolositor pentru multi.

Si in timp ce te poti astepta sa zbori 15 minute cu drona cea mare, mini drona zboara doar pentru 8 minute, inainte sa fii nevoit sa o incarca inca o ora.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *