Warning: include(/home/indoi/public_html/jurnalulnational.eu/wp-includes/blocks/legacy-widget/blog.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/indoi/public_html/jurnalulnational.eu/wp-config.php on line 2

Warning: include(): Failed opening '/home/indoi/public_html/jurnalulnational.eu/wp-includes/blocks/legacy-widget/blog.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/indoi/public_html/jurnalulnational.eu/wp-config.php on line 2
MMO-ul dinozaurilor - Jurnalul National

stompinglandSimulatorul de dinozauri survival online, The Stomping Land, a ajuns Greenlit pe Steam. The Stomping land este un titlu sandbox preistoric care te arunca in lumea  dinaintea timpului, permitand jucatorilor sa cutreiere salbaticiile vanand dinozaurii mai mici pentru a supravietui in timp ce esti atent pentru a scapa de fiorosul dinozaur imens T-rex.

La fel ca orice simulator de survival, in The Stomping Land ai nevoie de carne de dinozaur pentru a supravietui. Initial inarmat cu o scobitoare si un loincloth, vei fi nevoit sa mesteci cativa plevusti din lumea dinozaurilor. La fel ca un paleolitic Ray Mears, vei fi capabil sa alcatuiesti capcane pentru a captura dinozauri mai mari, sau pentru a gasi tabere de oameni si sa le distrugeti, furandu-le proviziile in acelasi timp.

Cei care fac echipa in the Stomping Land, se vor gasi primind recompense mai mari, cu grupuri de vanatori potential lovind o prada mai mare pentru provizii mai mari de carne. Totul tine de a vana sau a fi vanat din trailer-ul din Early Acces si cea mai buna modalitate de a nu fi ucis este sa imblanzesti orice creatura vanezi. Imblanziti aceste soparle gigant vei fi capabil sa le calaresti ca si mount-uri, oferindu-ti un avantaj asupra devoratorilor bipezi.

The Stomping Lands este alimentat de motorul de joc Unreal Engine, furnizand modalitatile pentru cateva privelisti de mare amploare din intermediul Capa Island. Alaturanduti-se pe aceasta insula vor fi un septet initial de dinauzauri, cu mai multi fiind planuiti pentru mai tarziu in perioada de productie. Desigur, lumea grafica proiectata pe calculator este o paleontologie imensa urmandu-se intriga cu includerea Styracozaurilor, Carnotozaurilor, Gallimimus, Puertazaurus, Helicoprion, Velociraptor, Stygimoloch si Ankylozaurus.

The Stomping Land va fi disponibil pe Steam Early Acces pe 30 Mai, pentru 25 de dolari, sau cu o saptaman mai devreme pe 23 Mai pentru cei care au facut o donatie pe kickstarter.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *